Zobrazit přihlášovací formulář

EQUA skleněná láhev na pití Esprit Peach Tree 0.55

Administrace

EQUA skleněná láhev na pití Esprit Peach Tree 0.55

489 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 45 Kč
Nová kolekce lahví EQUA ACTIVE má atraktivnější design a zlepšenou ochranu a funkčnost. Lahev je vyrobena v Evropě z nejkvalitnějšího borosilikátového skla. Silikonové ochranné prvky poskytují zvýšenou ochranu před rozbitím. Tvar lahve ideálně padne do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

EQUA skleněná láhev na pití Esprit Peach Tree 0.55

489 Kč
  • Popis zboží
Nová kolekce lahví EQUA ACTIVE má atraktivnější design a zlepšenou ochranu a funkčnost. Lahev je vyrobena v Evropě z nejkvalitnějšího borosilikátového skla. Silikonové ochranné prvky poskytují zvýšenou ochranu před rozbitím. Tvar lahve ideálně padne do ruky. Náustek má správnou velikost pro pohodlné pití, uzávěr je vyroben z nerezové oceli a je konstruován tak, aby nedocházelo k únikům tekutiny. Součástí dekorace láhve je tenký kroužek, který lze sejmou a nosit kolem zápěstí jako módní doplněk. Lahev EQUA Active můžete vzít s sebou do práce, na cvičení nebo jiné sportovní aktivity.

Lahev EQUA ACTIVE vám pomůže být aktivní v každodenním životě. Chcete-li dodržovat pitný režim, mějte u sebe tuto stylovou a praktickou lahev.

Vhodné na každý den

Přestože jsou nové EQUA lahve vyrobeny ze skla, jsou stále praktické a vhodné ke každodennímu používání v jakékoliv situaci. Drží si také ostatní kvality – jsou ekologické a velmi lehké. Objem lahví je 550 ml (SQUEEZ) a 570 ml (DROP). Jsou navíc chráněny barevnými silikonovými pásky. Skleněné lahve EQUA jsou více než jen lahve. Jde o zábavné a originální módní doplňky. Mimo to jsou také dokonalým dárkem pro všechny blízké vašemu srdci.

Borosilikátové sklo

Protože je pro nás vaše zdraví a bohatství přírody na prvním místě, vyrobili jsme tyto lahve ze skla. Sklo je plně přírodní materiál, zdraví a přírodě neškodný a 100% recyklovatelný. Svým způsobem je sklo velmi podobné vodě, může nabývat nejrůznějších tvarů, je velmi silné, ale současně také velice křehké. Z různých druhů skla jsme zvolili výjimečné borosilikátové sklo známé svou pevností, odolností vůči tepelným výkyvům a chemikáliím. Dalším použitým materiálem je nerezová ocel nejlepší kvality, z níž je vyroben uzávěr lahve. Ten udrží její obsah v
  • 8. 11. 2020, 14:16

  • Zobrazení

    135

  • Oblíbené

    1

Kategorie