Zobrazit přihlášovací formulář

ŠATY S TUTU SUKÝNKOU nositelné cca 110-116-122

Administrace

ŠATY S TUTU SUKÝNKOU nositelné cca 110-116-122

155 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 50 Kč
*PROUŽKOVANÉ ŠATY TUTU* velikost na cedulce 140, absolutně neodpovídá, menší... Na šířku se přizpůsobí bez problému, ale na délku jsou nám krátké... Pořídila jsem dvoje šatky, pro mladší i starší dceru. Ale tyto větší pro starší dceru (nosí vel. 134),…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠATY S TUTU SUKÝNKOU nositelné cca 110-116-122

155 Kč
  • Popis zboží
*PROUŽKOVANÉ ŠATY TUTU* velikost na cedulce 140, absolutně neodpovídá, menší... Na šířku se přizpůsobí bez problému, ale na délku jsou nám krátké...
Pořídila jsem dvoje šatky, pro mladší i starší dceru. Ale tyto větší pro starší dceru (nosí vel. 134), tak jsou jí již krátké... :-( pouze tedy vyzkoušené..... Měřte! Odhaduji, že bude odpovídat lépe velikosti 116-122.

délka cca 55-59cm. Horní část pruží.. šířka průramky v klidu 2x 34cm, ještě o něco povolí.. V pase pružná gumička, hodně pruží... pas v klidu cca 2x 27-28cm.



******************************************
Nabídku z tohoto alba oblečení nelze spojovat do objednávky z ostatních alb (hračky, sport...atd.). Jedná se o můj soukromý prodej a prodej mých kamarádek, švagrové a sestry, které nakupují pro své děti. A nakupujeme více jak rok... :-) původně jsme věci uschovávaly, ale zjistily jsme, že co bylo uloženo na později, bylo rovnou také zapomenuto :-( Takže na prodej tu čeká více jak dvě obrovské krabice. Vše postupně vložím! Věci prodáváme z důvodu nadbytku, nevyhovující velikosti, nebo se jedná o zboží, které jsme nakoupili třeba po 5ti kusech, aby byla cena výhodnější a 1-2kusy nám zbyli. V převážné většině se tedy jedná o oblečení nové, neprané, s cedulkou. Max. třeba pouze vyzkoušené - u konkrétní inzerce bude vždy uvedeno. Na zboží (pouze!) z tohoto alba není doklad o koupi, nepodnikám.. jsem na mateřské :-) nemám skladem více kusů! Prodávám pouze to, co nám zbylo, nebo jsme netrefili velikost. Na zboží se nevztahuje záruka, ani možnost vrácení. rozměry jsou vždy uvedeny, měřte prosím! Jedná se o dovoz ze zahraničí, označené velikosti většinou nesouhlasí..., proto také vždy objednáváme vybraný kousek ve 2-3různých velikostech, abychom měli jistotu, že nám něco z toho padne.. :-)
*************
  • Velikost

    116

  • 1. 11. 2018, 13:20

  • Zobrazení

    94

  • Oblíbené

    0

Kategorie