Zobrazit přihlášovací formulář

ŠKOLNÍ BATOH AKTOVKA OTHER SIDE

Administrace

ŠKOLNÍ BATOH AKTOVKA OTHER SIDE

849 Kč 1 599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Other side - perfektní chlapecký batoh s klopnou a motivem města značky Target, barva zeleno-černá.Ergonomicky tvarovaný anatomický školní batoh opatřený klopnou na suchý zip vhodný pro chlapce 1. a 2. třídy základní školy. Tento kvalitní a odolný batoh…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠKOLNÍ BATOH AKTOVKA OTHER SIDE

849 Kč
  • Popis zboží
Other side - perfektní chlapecký batoh s klopnou a motivem města značky Target, barva zeleno-černá.Ergonomicky tvarovaný anatomický školní batoh opatřený klopnou na suchý zip vhodný pro chlapce 1. a 2. třídy základní školy. Tento kvalitní a odolný batoh vyniká nízkou hmotností i povedeným neotřelým designem značky Target.
Polstrování je provedeno z příjemného a vzdušného materiálu. Funkčně tvarované široké ramenní popruhy jsou měkké, délkově nastavitelné a rovnoměrně zatěžují záda dítěte.
Batoh disponuje hlavní komorou oddělenou přepážkou a menší vnitřní kapsou na drobnější věci. Přední vnější kapsa na svačinu, po obou stranách batohu kapsy na láhev s pitím. Dno batohu je vyrobeno z pevného materiálu, díky němuž nedochází k jeho prohýbání či převržení. Reflexní prvky zajistí bezpečnost dětí za zhoršených světelných podmínek. V horní části textilní poutko do ruky či na zavěšení.
Rozměry batohu: výška 40 cm x šíře 30 cm x hloubka 20 cm.
Váha batohu 890 g. Materiálové složení: 100% polyester.
Dokonalý školní batoh značky Target potěší všechny malé školáky!
  • 10. 12. 2018, 7:03

  • Zobrazení

    125

  • Oblíbené

    0

Kategorie