Zobrazit přihlášovací formulář

Značkový plyšový maňásek,zvířátko,geko

Administrace

Značkový plyšový maňásek,zvířátko,geko

572 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
OKAMŽITĚ K DODÁNÍ!!! NAŠI NABÍDKU NAJDETE V BUDOUCNU JIŽ JEN PŘÍMO NA ..panenkov.eu 33 CM VELKÝ PLYŠOVÝ GEKO zpracovaný jako prstový maňásek. Tyto jedinečné maňásky vyrábí americká renomovaná firma Folkmanis v Číně. V tomto případě je to zárukou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Značkový plyšový maňásek,zvířátko,geko

572 Kč
  • Popis zboží
OKAMŽITĚ K DODÁNÍ!!! NAŠI NABÍDKU NAJDETE V BUDOUCNU JIŽ JEN PŘÍMO NA ..panenkov.eu 33 CM VELKÝ PLYŠOVÝ GEKO zpracovaný jako prstový maňásek. Tyto jedinečné maňásky vyrábí americká renomovaná firma Folkmanis v Číně. V tomto případě je to zárukou vysoké kvality, protože právě Čína je tradičním místem výroby překrásných textilních masek, draků a všelijakých zvířat používaných při tradičních průvodech. Maňásci Folkmanis jsou vlastně jen jejich miniaturami.
GEKO jako maňásek poslouží na hraní divadla, různých scének atd. Nebo můžete kapsu v jeho těle vyplnit šátkem či jiným měkčím materiálem a díky tvárnosti zvířátka získat krásný dekorační předmět.
Maňásci Folkmanis jsou vyráběni v souladu s předpisy EU pro hračky. Nejsou vhodní pro děti do 3 let, ale v této době je pro předvádění různých scének mohou používat rodiče a zajistit, aby nehrozilo vdechnutí nebo polknutí malých součástí.
Maňásci Folkmanis jsou dodávání bez firemního obalu. Je možné je prát ve vodě 30°C teplé, v každém případě raději ručně, aby byl zachován původní vzhled plyšů.
PŘI OBJEDNÁVCE POSTUPUJEME V SOULADU S NOVÝM OBČANSKÝM ZÁKONEM. ZÁROVEŇ DOPORUČUJEME SI PŘEČÍST OBCHODNÍ PODMÍNKY.
  • 10. 2. 2018, 18:12

  • Zobrazení

    36

  • Oblíbené

    0

Kategorie