Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní hračka,dekorace,plyšový pták,sýkora

Administrace

Luxusní hračka,dekorace,plyšový pták,sýkora

1 117 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
OKAMŽITĚ K DODÁNÍ!!! NAŠI NABÍDKU NAJDETE V BUDOUCNU JIŽ JEN PŘÍMO NA ..panenkov.eu SÝKORA KOŇADRA JMÉNEM "Zizi" vyrobená z několika druhů vysoce luxusního plyše renomovanou firmou Kösener Spielzeug Manufaktur z německého města Bad Kösen. Je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní hračka,dekorace,plyšový pták,sýkora

1 117 Kč
  • Popis zboží
OKAMŽITĚ K DODÁNÍ!!! NAŠI NABÍDKU NAJDETE V BUDOUCNU JIŽ JEN PŘÍMO NA ..panenkov.eu SÝKORA KOŇADRA JMÉNEM "Zizi" vyrobená z několika druhů vysoce luxusního plyše renomovanou firmou Kösener Spielzeug Manufaktur z německého města Bad Kösen. Je zpracována jako hračka pro ty, kdo chtějí dětem poskytnout nejvyšší standard, ale spíše poslouží jako velice efektní dekorační předmět. Zizi je 18 cm velká, vyplněná polyesterovým rounem. Křídla jsou realisticky tvarovaná, prošívaná. Ptáčka je možno prát, ale v každém případě v ruce ve vodě teplé nanejvýš 30°C, aby zůstal zachován krásný vzhled plyšů. Je vyroben v souladu s předpisy EU pro hračky. Není vhodný pro děti do 3 let.
VYROBENO V NĚMECKU. NAKUPUJEME PŘÍMO U VÝROBCE. Ten dodává v papírovém firemním sáčku, my expedujeme v textilním víceúčelovém obalu Panenkov®. Tento obal není součástí výrobku a není hračkou.
JAKO DÁREK OBDRŽÍTE ZDARMA KATALOG NEJRENOMOVANĚJŠÍ NĚMECKÉ PANENKÁŘSKÉ FIRMY, KTERÁ MÁ V NABÍDCE I SBĚRATELSKÉ PLYŠÁKY.
PŘI OBJEDNÁVCE POSTUPUJEME V SOULADU S NOVÝM OBČANSKÝM ZÁKONEM. ZÁROVEŇ DOPORUČUJEME SI PŘEČÍST OBCHODNÍ PODMÍNKY
  • 9. 2. 2018, 22:04

  • Zobrazení

    91

  • Oblíbené

    0

Kategorie