Zobrazit přihlášovací formulář

Denní omlazující krém Anew Ultimate Multi-Performa

Administrace

Denní omlazující krém Anew Ultimate Multi-Performa

229 Kč 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 65 Kč
Hydratační krém, vysoce účinný v boji proti vráskám, oživuje a obnovuje pleť a dodává jí krásný vzhled. 100 % žen potvrdilo zlepšení vzhledu hlavních projevů stárnutí pleti*. Chrání díky SPF 25. redukuje viditelnost vrásek zpevňuje obnovuje pleťové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Denní omlazující krém Anew Ultimate Multi-Performa

229 Kč
  • Popis zboží
Hydratační krém, vysoce účinný v boji proti vráskám, oživuje a obnovuje pleť a dodává jí krásný vzhled. 100 % žen potvrdilo zlepšení vzhledu hlavních projevů stárnutí pleti*. Chrání díky SPF 25.

redukuje viditelnost vrásek
zpevňuje
obnovuje pleťové kontury

Jak působí: Nové složení řady Anew Ultimate je převratnou novinkou v boji proti stárnutí pleťových buněk – exkluzivní technologie s výtažky z legendární asijské rostliny Tiliacora a se vzácnými minerály vytváří dokonalý vzhled pleti tím, že účinně redukuje všechny známky stárnutí pleti. Dodává pevnější, pružnější a mladistvější vzhled.Výsledky studie** ukázaly, že pleť je okamžitě pružnější na pohled i dotek. Za 2 týdny je redukována viditelnost hlubokých vrásek a barevných nerovností. Za 4 týdny je pleť je pevnější a ochablé kontury jsou výrazně redukovány. Klinicky, dermatologicky a alergologicky testováno. Hypoalergenní. Nekomedogenní.

Použití: Každé ráno nanášejte na vyčištěnou pleť a dekolt. Aplikujte dle vaší potřeby a před pobytem na slunci. Pro lepší výsledky používejte také Noční omlazující krém Anew Ultimate Multi-Performance.

Není rozdíl mezi výsledky a luxusem – inovované krémy z řady Anew Ultimate přinášejí oboje. Díky síle asijských bylin tiliacora triandra a eclipta prostrata krémy redukují viditelnost vrásek, pleti poskytují luxusní hydrataci, zpevňují ji a navracejí ji mladistvé kontury. Pleť získává zářivý, mladistvý a dramaticky zpevněný vzhled. Aktivní látky spolu s ochranným faktorem SPF 25 poskytují širokospektrou ochranu před negativními vlivy slunečního záření.

„Tuto řadu doporučuji všem ženám 45+, které si vždy přály mít krém, který by redukoval VŠECHNY známky stárnutí pleti a dodával pleti pev
  • Značka

    AVON

  • Rozměry

    50 ml

  • 1. 10. 2020, 20:11

  • Zobrazení

    124

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie