Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Friends 41103 Nahrávací studio

Administrace

LEGO Friends 41103 Nahrávací studio

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 27 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Připravte se na nahrávání nových písniček! Pomozte Olivii připravit všechnu techniku a vybavení do produkční místnosti pro popovou hvězdu Livi a natočte s ní její další album plné hitů. Teď už je čas jít do nahrávací kabiny a vyzkoušet všechno nastavení.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Friends 41103 Nahrávací studio

249 Kč
  • Popis zboží
Připravte se na nahrávání nových písniček! Pomozte Olivii připravit všechnu techniku a vybavení do produkční místnosti pro popovou hvězdu Livi a natočte s ní její další album plné hitů. Teď už je čas jít do nahrávací kabiny a vyzkoušet všechno nastavení. Nasaďte Olivii sluchátka, vezměte kytaru, stoupněte si k mikrofonu a užijte si zábavu při natáčení. Na konci písničky zmáčkněte tlačítko, vyndejte CD a odpočiňte si na pohovce s pitím a časopisem. Jste připraveni na nahrání velkého hitu? Sada obsahuje minifigurku Olivie.
Stavebnice LEGO Friends jsou určeny pro všechny malé slečny. V městečku Heartlake žije pětice nerozlučných kamarádek, která zažívá ty nejrůznější příhody. Společně s nimi můžete do přírody, do školy, za sportem i za kulturou a vždy zažijete spoustu dobrodružství i přátelské pohody. Stavebnice LEGO rozvíjí kreativitu, jemnou motoriku i představivost dětí a řadí se mezi jednu z nejoblíbenějších dětských her.
Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. 
  • 18. 11. 2018, 18:05

  • Zobrazení

    553

  • Oblíbené

    0

Kategorie