Zobrazit přihlášovací formulář

Fialové společenské šaty - Vánoce, svatba... 86-98

Administrace

Fialové společenské šaty - Vánoce, svatba... 86-98

149 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Fialové fialkové společenské šaty, ideální na narozeniny, Vánoce, nebo jako svatební šatičky... Jsou naprosto úžasné a tedy nám osobně vydržely hned několik velikostí... První fota jsou z prvních narozenin.. to nám byly ještě větší... (velikost na cedulce…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Fialové společenské šaty - Vánoce, svatba... 86-98

149 Kč
Koupit
Fialové fialkové společenské šaty, ideální na narozeniny, Vánoce, nebo jako svatební šatičky... Jsou naprosto úžasné a tedy nám osobně vydržely hned několik velikostí... První fota jsou z prvních narozenin.. to nám byly ještě větší... (velikost na cedulce šatiček je 12-18m). Užily jsme i ve dvou letech - na Vánoce. :-) Další fotky jsou ze svatby, to měla dcerka 3 roky... :-) a poslední fota jsou ve 3 letech a 10ti měsících.. :-)

Šatky tedy vkládám k prodeji do několika velikostí, z tohoto důvodu berte prosím na vědomí, že i pokud budete první zájemce v dané velikosti, mohl být již někdo před Vámi a mohou být šaty zarezervované. Děkuji za pochopení.

Šaty byly šetřené, ale přeci jen již drobnou chybku mají, horní světlá vrstva je náchylná na zatrhlinky, takže již 2 zatrhlinky má, viz. foto - zakroužkovala jsem. Každopádně při nošení jsme si toho nikdy nevšimly, není to při nošení vidět, vypátrala jsem je až nyní.. vrchní tmavší fialová část, jakoby brokátová - vyšívaná.. také jako zatrhlinky - chloupek, ale opravdu při nošení nijak rušivé a pořád na velkou parádičku... :-)

Vrchní světloulince fialková vrstva je na světle krásně lesklá... jsou to opravdu nádherné šatičky.. :-) vzadu stuha na zavázání.. dá se tím krásně regulovat šířka hrudníčku.. :-) a navíc je to velká paráda.. :-)

délka cca 52-55cm
šířka průramky na volno cca 2x 30cm, na méně se dá stáhnout stuha vzadu..
  • Značka

    TESCO

  • Velikost

    86

  • 22. 11. 2023, 20:41

  • Zobrazení

    464

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Body - bodýčko VLOŽENO !!!!!
Tílko HELLO KITTY vel. 86-92
RIFLOVÁ SUKNĚ, SUKÝNKA, MINISUKNĚ :-) 86/92
Tepláková sportovní souprava komplet 86-92

Kategorie