Zobrazit přihlášovací formulář

HOPSADLO SKÁKADLO MULTICENTRUM od 4. měsíců 696

Administrace

HOPSADLO SKÁKADLO MULTICENTRUM od 4. měsíců 696

1 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
INTERAKTIVNÍ HOPSADLO, 100% nový výrobek! dostupná je modrá barva Trénuje nožičky Vašeho dítěte podupáváním na trampolínce. Vícefunkční sada, která rozvíjí manuální schopnosti dítěte, posiluje jeho tělíčko, učí barvy, zvuky a tvary. Trampolínka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 7. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

HOPSADLO SKÁKADLO MULTICENTRUM od 4. měsíců 696

1 899 Kč
  • Popis zboží
INTERAKTIVNÍ HOPSADLO, 100% nový výrobek!
dostupná je modrá barva
Trénuje nožičky Vašeho dítěte podupáváním na trampolínce.

Vícefunkční sada, která rozvíjí manuální schopnosti dítěte, posiluje jeho tělíčko, učí barvy, zvuky a tvary. Trampolínka posiluje nožičky a připravuje tak dítě k jeho prvním samostatným krůčkům. Stabilní konstrukce s měkkým, otáčivým sedátkem dává dítěti pocit bezpečí a plného komfortu při hraní. Dítě si může hopsat a dupat nožičkami na malé trampolínce vespod. Toto multicentrum slouží k zábavě doma i na zahradě dětem již od 4 měsíců. Vícefunkční hudební panel - barevné piánko s číslicemi, které hraje 9 melodií, 4 tlačítka s hlavami zvířátek ( pejsek, kravička, ovečka a kohoutek ) se zvuky a melodiemi. Melodie mají pěkný čistý zvuk, nechrčí, rozvíjejí představivost miminka a jeho sluch. Piánko můžete z multicentra sundat a použít jako samostatnou hračku. Přenosný panel – piánko vyžaduje napájení 3 tužkovými bateriemi ( nejsou součástí balení ). Hračka je určena dětem již od 4 měsíců – 4 měsíční miminko již nemusí jen ležet. Má evropský certifikát bezpečnosti CE. Tato hračka je ideální dárkem pro nového člena rodiny.

Vybavení hračky:
Vícefunkční hudební panel - barevné piánko s číslicemi, které hraje 9 melodií, 4 tlačítka s hlavami zvířátek ( pejsek, kravička, ovečka a kohoutek ) se zvuky a melodiemi. Melodie mají pěkný čistý zvuk, nechrčí, rozvíjejí představivost miminka a jeho sluch. Piánko můžete z multicentra sundat a použít jako samostatnou hračku.

Pět barevných částí:
- Kytička s pohyblivými korálky stimuluje dotek a rozvíjí hmat a zručnost malých ruček.
- Želvička se zrcátkem a obloukem s harmonikou s kuličkou ke cvičení zručnosti. Dítě se na sebe bude usmívat do zrcátka.
- a další..
  • Rozměry

    Rozměry celé sady: - výška sedátka: 52 cm - obvod sedátka: 109 cm - rozestup noh: 73 cm - výška stolečku: 48 cm

  • 10. 1. 2018, 10:10

  • Zobrazení

    103

  • Oblíbené

    0

Kategorie