Zobrazit přihlášovací formulář

Flashdisk DataTraveler 100 G3 16GB černý

Administrace

Flashdisk DataTraveler 100 G3 16GB černý

180 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 110 Kč
Kingston DataTraveler 100 G3 16GB černý Stylový flashdisk DataTraveler 100 G3 od špičkového výrobce Kingston představuje ideální řešení pro všechny uživatele, kteří požadují co nejlepší poměr ceny a kapacity. Ukládání a přenos dokumentů, prezentací,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Flashdisk DataTraveler 100 G3 16GB černý

180 Kč
Koupit
Kingston DataTraveler 100 G3 16GB černý
Stylový flashdisk DataTraveler 100 G3 od špičkového výrobce Kingston představuje ideální řešení pro všechny uživatele, kteří požadují co nejlepší poměr ceny a kapacity. Ukládání a přenos dokumentů, prezentací, hudby i videa je daleko rychlejší a pohodlnější než kdykoliv předtím. Disk totiž podporuje nejnovější rozhraní USB 3.0, jehož teoretická datová propustnost je oproti předchozí generaci mnohonásobně vyšší.
Zajímavě řešený zatahovací design chrání USB konektor bez nutnosti použití krytky. Odpadá vám tak jejich hledání v taškách notebooků či kapsách. Díky kompaktním rozměrům flashdisk snadno připojíte do USB portů, aniž byste nějak omezovali ty vedlejší a samotné zprovoznění je navíc s technologií Plug and Play velmi snadné. Nemusíte instalovat žádné ovladače, systém vše během okamžiku zprovozní automaticky. Nechybí ani podpora nejpoužívanějších operačních systémů včetně Linuxu a Apple Mac OS.
  • 20. 6. 2023, 18:33

  • Zobrazení

    439

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Bavlněné dvouvrstvé roušky
Kartáč pro péči o srst
Pytlík na hraní pro kočku
Kuchyňská váha Sencor
Vyčesávací hřeben pro malá zvířata
Disco myš - POSLEDNÍ KUS!!!!!
Koňakové skleničky
Krabice VARIERA
Míček na squash - žlutý

Kategorie