Zobrazit přihlášovací formulář

T-REX dřevěná skládačka 3D puzzle barvy štětec

Administrace

T-REX dřevěná skládačka 3D puzzle barvy štětec

94 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rozměry: 25x33x8 cm Věk: 3+ Skládačka je v přírodní verzi, je možno ji vybarvit dle vlastní fantazie přiloženým štětcem a čtyřmi vodovými barvami. Součástí balení je také lepidlo a grafický návod k jednoduchému sestavení. Protože jsou jejich…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

T-REX dřevěná skládačka 3D puzzle barvy štětec

94 Kč
  • Popis zboží
Rozměry: 25x33x8 cm
Věk: 3+


Skládačka je v přírodní verzi, je možno ji vybarvit dle vlastní fantazie přiloženým štětcem a čtyřmi vodovými barvami. Součástí balení je také lepidlo a grafický návod k jednoduchému sestavení.

Protože jsou jejich díly chytře spojeny, mohou být použity jako rovnocenné dřevěné hračky pro každodenní hraní. Dřevěné 3D puzzle – dřevěné skládačky jsou vyrobeny z 3 mm nebo 5 mm silné kvalitní překližky jsou dodávány v nesloženém tvaru, balené ve fólii. Jednotlivé díly z dřevěné překližky jednoduše vymáčknete a dle přiloženého návodu skládáte krásné plnohodnotné dřevěné hračky. Dětem se tak rozvíjí jejich myšlení, jemná motorika a představivost. Dřevěné 3D Puzzlenemusíte lepit lepidlem, pak je lze kdykoliv rozložit a znovu složit. Doporučujeme si ponechat návod ke stavbě. Přírodní řevěné 3D puzzle si mohou děti také sami vybarvit podle své fantazie.Barevné dřevěné 3D puzzle jsou opatřeny kvalitním potiskem. Tyto dřevěné hračky - dřevěné 3D puzzle jsou určeny dětem od 3 let a splňují všechny normy EU.
  • 8. 6. 2018, 8:28

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie