Zobrazit přihlášovací formulář

Kombinace X lander XA vínovo černý

Administrace

Kombinace X lander XA vínovo černý

3 800 Kč 14 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Doprava: od 60 Kč
Nabízím perfektní kombinovaný kočár, čtyřkolku, kola nafukovací, přední kola otočná s aretací. Výšku polohování do lehu lze nastavit dle potřeby(popruh a aretace). Polohovat jdou i nožky a madlo. Součástí kočárku je SPORTOVNÍ NÁSTAVBA s 5ti bodovými…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 11. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kombinace X lander XA vínovo černý

3 800 Kč
  • Popis zboží
Nabízím perfektní kombinovaný kočár, čtyřkolku, kola nafukovací, přední kola otočná s aretací. Výšku polohování do lehu lze nastavit dle potřeby(popruh a aretace). Polohovat jdou i nožky a madlo.
Součástí kočárku je
SPORTOVNÍ NÁSTAVBA s 5ti bodovými pásy,šedá vkládací vložka (letní a zimní strana), neoriginál pláštěnka, nánožník, pumpička, taška, přebalovací podložka, neorigo moskytiéra a přikupovala jsem clonu na okýnko v boudě. Dole prostorný košík, vejde se do něho celkem dost.
ADAPRÉRY na sedačku(xlander a maxi cosi).
HLUBOKÁ KORBIČKA s origo pláštěnkou a moskytiérou.
Teplý fusak, nechala jsem ho šít do barvy kočáru, nastavovací, takže do korbičky a pak se přidá nánožník na nožičky a používáte celou dobu do sportovní nástavby. Hezky vyteplený, podšitý nežmolkovacím fleece smetanové barvy, vyražení medvídci. Hodně kvalitní fusáček, poř. cena 2000,-
.Kočár je po dvouch dětech, běžné známky používání, barva pořád moc hezká, vybledlé lemy, které jsou jakoby z tkalounu, a odřené stojné tyče kočáru, vozila jsem starší dceří kolo do školky. perfektní kočár, nedám na něj dopustit, dobře jsme dávali i nerovnosti, jednoduše se s ním manipuluje, prostorný, děti v něm spokojeně spali. Prasklá pěna na rukojeti, stav gumy na kolech zjistím aktuálně.
  • 21. 9. 2021, 7:49

  • Zobrazení

    307

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Abeceda pro mrňousky
Junior puzzleball 96 dílku krteček
Cyklistické rukavice Hello Kitty 3 +
Dětské rostoucí brusle 32-35
Velká sada povlečení do postýlky
Svítící beruška
Plátěné tenisky

Kategorie