Zobrazit přihlášovací formulář

Blender Mixér Perfect smoothie Vitality - 2 barvy

Administrace

Blender Mixér Perfect smoothie Vitality - 2 barvy

5 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Kvalitní a výkonný multifunkční mixér Perfect Smoothie Vitality je druhá generace velice oblíbených mixérů Perfect Smoothie a zvládne namixovat jakýkoliv druh potravy a vždy dosáhne vynikajícího výsledku. Kromě mixování, míchání, drcení a sekání, zvládne…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 9. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Blender Mixér Perfect smoothie Vitality - 2 barvy

5 999 Kč
  • Popis zboží
Kvalitní a výkonný multifunkční mixér Perfect Smoothie Vitality je druhá generace velice oblíbených mixérů Perfect Smoothie a zvládne namixovat jakýkoliv druh potravy a vždy dosáhne vynikajícího výsledku. Kromě mixování, míchání, drcení a sekání, zvládne mixér bez problémů vyrábět ovocné přesnídávky pro malé děti, koktejly, dezerty, zmrzliny, smoothie, sorbety či pomazánky. Vzhledem k obrovskému výkonu se perfektně hodí i pro přípravu RAW stravy. Objem nádoby 2,5 l je plně dostačující i pro mixování více objemných potravin, které není třeba krájet, jelikož se do nádobky pohodlně vejdou. Mixér, vzhledem ke svému výkonu dokáže mixovat potraviny velmi najemno. Mixér Perfect Smoothie Vitality disponuje vylepšeným chlazením ložiska a nožů a dochází tak k nižšímu zahřívání tekutiny. Dále také bylo vylepšeno odhlučnění motoru mixéru..
Samotná nádobka je vyrobena z velmi odolných materiálů tak, aby dokázala pracovat jak s horkými, tak i studenými potravinami. Materiál, ze kterého je nádobka vyráběna, nezachytává vůni, ani chuť potravin, lze tedy v mixéru připravovat i domácí polévky či omáčky. BPA free je u výrobků samozřejmostí.
Mixér Perfect Smoothie Vitality je vhodný jak pro domácnosti, tak i pro komerční využití například do kaváren a restaurací.

Specifikace:
Barva: červená
Otáčky/min.: 32 000
Objem nádoby: 2,5 l
Odolnost nádobky: -40 °C - 120 °C
Výkon: 1680 W
Tepelná pojistka proti přehřátí
Rozměry: 23 x 23 x 57 cm (š x h x v)
Hmotnost: 5 kg
2+2 roky prodloužená záruka na tělo mixéru
Součástí balení je ergonomické šťouchadlo a víčko pro usnadnění manipulace s mixérem. Víčko je opatřeno nálevkou, která umožňuje pohodlné postupné přidávání potravin či jednotlivých surovin v průběhu mixování.

Nádoba mixéru je vyrobena z Tritanu neboli kop
  • 27. 11. 2017, 10:46

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    0

Kategorie