Zobrazit přihlášovací formulář

Pěnový koberec extra růžový 0+

Administrace

Pěnový koberec extra růžový 0+

519 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Pěnový podlahový puzzle koberec s vroubkovaným povrchem v dvojbarevném růžovém provedení. Tloušťka puzzle je nadstandardních 14mm a součástí nejsou žádné vyjímatelné části. Inovované zámky o šířce 6 cm pevně drží u sebe a puzzle je vhodné pro děti od…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pěnový koberec extra růžový 0+

519 Kč
  • Popis zboží
Pěnový podlahový puzzle koberec s vroubkovaným povrchem v dvojbarevném růžovém provedení. Tloušťka puzzle je nadstandardních 14mm a součástí nejsou žádné vyjímatelné části. Inovované zámky o šířce 6 cm pevně drží u sebe a puzzle je vhodné pro děti od narození. Měkká, omyvatelná, zdravotně nezávadná podložka vyrobená z EVA pěny skvěle tlumí hluk, izoluje od chladu a je nenáročná na údržbu.
Je ideální podložkou na všechna období vývoje pro děti od narození - ležení (měkký, bezpečný), plazení a lození (nestudí, neklouže), sezení a první krůčky (nestudí, tlumí pády) i hraní s hračkami.

Má široké využití - je praktický jako podlaha nejen do dětských pokojíčků, ale i jako měkká dopadová plocha pod skluzavku, jako cvičební podložka do domácího fitcentra, na piknik, kempování. Pěnové podlahové puzzle je měkké, omyvatelné, zdravotně nezávadné, tlumí hluk a skvěle izoluje.

▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅
►►► PUZZLE-PUZZLE.cz ◄◄◄
Eshop s obrovskou nabídkou různých druhů a motivů puzzle pro děti i dospělé.
►►► STAVEBNICE-HRY.cz ◄◄◄
Eshop nabízející společenské hry, karty, stavebnice (playmobil, sluban )
▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅
  • Značka

    LC

  • Rozměry

    Číslo karty: 115138 Rozměr složeného puzzle: 90 x 90 cm Materiál: EVA pěna - vroubkovaný povrch Rozměry krabice (balení): 32 x 32 x 13 cm Přibližná velikost dílku: 30 cm Počet dílků: 9

  • 23. 7. 2019, 14:28

  • Zobrazení

    52

  • Oblíbené

    0

Kategorie