Zobrazit přihlášovací formulář

Tapety Cihla červená

Administrace

Tapety Cihla červená

585 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Kategorie tapet od německého výrobce tapet Prkna a kameny. Cihly, zvětralá prkna a jemné dřevěné panely, pletené kůže a struktury kůry. Návrháři tapet zde interpretovali přirozené stylové struktury plné nápadů. Z tapet vykouzlili ikonický vzhled v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tapety Cihla červená

585 Kč
  • Popis zboží
Kategorie tapet od německého výrobce tapet Prkna a kameny. Cihly, zvětralá prkna a jemné dřevěné panely, pletené kůže a struktury kůry. Návrháři tapet zde interpretovali přirozené stylové struktury plné nápadů. Z tapet vykouzlili ikonický vzhled v pokojích, bez ztráty útulnosti. Tento bezstarostný Urban styl se také odráží v barevných odstínech žuly, přes cihlově červené do chladné modré a zelené. Teplé akcenty vytvořily teplou, ale přesto neformální atmosféru.

Tapety na zeď Erismann jsou vyrobeny v Německu. Firma Erismann je největší světový výrobce tapet na světě. Firma byla založena v roce 1838. V její nabídce naleznete širokou paletu vzorů a barev, tapety papírové, tapety přetíratelné, tapety vliesové, tapety do dětských pokojíčků a mnoho dalších.

Raport této tapety - navázání vzoru je 32/0 cm.

Tapety jsou vyrobeny z netkaného vliesového materiálu, který vyniká svými dokonalými vlastnostmi při jejich aplikaci, spracování a odstraňování.
  • Rozměry

    53 cm x 10,05 m

  • 4. 12. 2017, 16:30

  • Zobrazení

    101

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Knihy pro mladé čtenáře
Logické hádanky a hlavolam
Plavky Funky Trunks vel. 10 a 12 let
Sportovní literatura
Tretry Reebok vel. 43
Tretry NIKE ZOOM RIVAL D vel. 44
Cyklistická bunda vel. XXS
Dětské knihy
Vestička Tommy Hilfinger vel. S

Kategorie