Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská kuchyňka Smoby Tefal magický hrnec a gril

Administrace

Dětská kuchyňka Smoby Tefal magický hrnec a gril

2 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 75 Kč
Děti nadchne množství funkcí a doplňků, které tato kuchyňka má. Pro děti je k dispozici pánev na otáčení palačinek či realistický gril. Kuchyňka má 46 doplňků, mezi kterými nesmí samozřejmě chybět ani příbory, talířky, repliky nože, naběračka, slánka,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská kuchyňka Smoby Tefal magický hrnec a gril

2 499 Kč
  • Popis zboží
Děti nadchne množství funkcí a doplňků, které tato kuchyňka má. Pro děti je k dispozici pánev na otáčení palačinek či realistický gril. Kuchyňka má 46 doplňků, mezi kterými nesmí samozřejmě chybět ani příbory, talířky, repliky nože, naběračka, slánka, pepřenka, kečup, majonéza, hrnec s pokličkou, láhev mléka či sklenice. Děti si také mohou vyzkoušet pečení v troubě, vaření v hrncích či pánvi na varné desce. Dětičky si mohou během vaření odkládat kuchyňské náčiní do příručních otvorů na pracovní desce. Dětská kuchyňka disponuje i otevíratelným úložným prostorem s poličkou, což děti učí pořádkumilovnosti.

Samozřejmostí je i replika odsávání a hodiny, aby děti mohly sledovat čas vaření a pečení. Kuchyňka poskytne malému kuchaři i mnoho napodobenin jídla, jako jsou párky, upečené kuřátko, vajíčko, muffiny, mrkev a jiné. Ve výbavě kuchyňky jsou přiloženy i kostky ledu, které si děti mohou dávkovat přímo z dávkovače ledu. Dětem dobře poslouží i malý espresso kávovar, ke kterému jsou přiloženy kapsle různých příchutí. Dětská elektronická kuchyňka vydává realistické zvuky, mezi které patří i syčení pánve. Některé repliky potravin jsou z jedné strany upečené, takže dítě bude mít při vaření opravdovou radost z velmi realistického vaření. Dítě bude překvapené i magickou těstovinou, která při vaření v hrnci zázračně zvětší svůj objem.
  • 14. 4. 2019, 20:17

  • Zobrazení

    145

  • Oblíbené

    0

Kategorie