Zobrazit přihlášovací formulář

Nina Ricci Les Delices de Nina EDT 75ml

Administrace

Nina Ricci Les Delices de Nina EDT 75ml

500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Nová dámská toaletní voda Nina Ricci Les Delices de Nina EDT 75ml - tester včetně krabičky Svěží, ovocná a sladká vůně uvedena na trh v roce 2015 ráj sladkostí Les Délices de Nina od značky Nina Ricci je novou limitovanou edicí a úspěšným…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nina Ricci Les Delices de Nina EDT 75ml

500 Kč
  • Popis zboží
Nová dámská toaletní voda

Nina Ricci Les Delices de Nina EDT 75ml - tester včetně krabičky

Svěží, ovocná a sladká vůně uvedena na trh v roce 2015 ráj sladkostí
Les Délices de Nina od značky Nina Ricci je novou limitovanou edicí a úspěšným pokračováním ságy Nina, která začala již v roce 2006 a její úspěch pokračuje i po letech. Vůně, kterou prostě musíte mít, vás přenese do rozkošného sladkého a dětsky připomínajícího světa sladkostí. Tato vůně je určena hlavně pro mladé slečny toužící po nových sladkých tónech, které zcela obalí její duši. Les Delices de Nina je inspirována pohádkou Alenka v říši divů či perníková chaloupka, a to s lehkým nádechem začarovaného bludiště. Tuto vůni je možné si představit jako sladký ráj, který pohltí i váš mobilní telefon prostřednictvím aplikace, na které se stanete zcela závislé. Lehounce obarvená směs sladkostí ve vás bude evokovat pocit naprosté nekonečnosti.
Tato nová vůně byla vytvořena Marií Salamagne a Olivierem Crespo, který stojí za celou ságou Nina. Pro vytvoření Les Délices de Nina pracovali ruku v ruce a přišli s naprosto inovativním nápadem na zakomponování akordu jahodových sladkostí. Vrchní tóny kombinují ostrou a intenzivní svěžest citronu a mandarinky, festival barev a citrusových tónů. Tím je ještě dodána jiskra v podobě stopy malin. Srdce vůně odhaluje lahodné a exkluzivní tóny jahodových sladkostí, doplněných jahodami Mara de Bois a bílým karamelem. To vše doplňuje jemná a zářivá vůně gardénie. Základní tóny mají nádech pralinek a pohlazení bílého pižma a evokují tak neodolatelné potěšení a požitek.

Složení vůně:

Hlava: citron, mandarinky, maliny
Srdce: jahody Mara de Bois a bílý karamel
Základ: pralinky, bílé pižmo

100% originál, ručím vrácením peněz !!!

Zboží odesílám do
  • 22. 5. 2020, 8:07

  • Zobrazení

    56

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Židle Chicco Polly
Křesílko medvídek Nanán
Rifle Gant vel. 26/32
Hnědá kabelka Benetton
Kožená kabelka Michael Kors
Kožená kabelka DKNY
Černá kabelka Esprit
Černá kabelka Scidaca

Kategorie