Zobrazit přihlášovací formulář

Zdravá lahev 0.5l chlapecká a dívčí PŘÍŠERKY

Administrace

Zdravá lahev 0.5l chlapecká a dívčí PŘÍŠERKY

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 70 Kč
Zdravá lahev® 0,5l je svou velikostí především vhodná pro děti. Pestrý, hravý design těchto lahví jistě pobaví nejednu rebelku či malého záchranáře. Podrobný popis zboží Je vyrobena z polypropylenu speciálně vyvinutého pro lékařské a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 8. 2012
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zdravá lahev 0.5l chlapecká a dívčí PŘÍŠERKY

199 Kč
  • Popis zboží
Zdravá lahev® 0,5l je svou velikostí především vhodná pro děti. Pestrý, hravý design těchto lahví jistě pobaví nejednu rebelku či malého záchranáře.

Podrobný popis zboží

Je vyrobena z polypropylenu speciálně vyvinutého pro lékařské a farmaceutické účely. Tento materiál se využívá např. při nitrotělních aplikacích u pacientů, na jednotkách intenzivní péče a všude tam, kde jsou kladeny nejvyšší nároky na ochranu a bezpečnost lidského zdraví.

Bez plísní, zápachu, ftalátů, změkčovadel a BPA. Zdravá lahev nepojímá pachy, netvoří se v ní plísně, je vhodná pro všechny typy nápojů bez omezení.

Nově je určena pro nápoje až do 100°C. (viz. Atesty)

Má snadnou údržbu díky širokému otvoru pro plnění i čištění, je možno mýt ji opakovaně v myčce(skladovat otevřené). Zdravá lahev má uzamykatelné víčko s open/close systémem a těsnící kroužek, který zabraňuje nechtěnému úniku nápoje. Výhodou je nízká hmotnost a snadná obsluha – ocení ji především děti, senioři a zdravotně postižení.

Nabízí širokou škálu designů a velikosti 0,5l, 0,7l a 1l, které jistě uspokojí každého. Můžete si vybrat konkrétní motiv nebo prostě „sáhnout“ po univerzálním provedení. Je určena všem bez rozdílu – dětem, ženám, mužům, seniorům, aktivním i rekreačním sportovcům, velmi pracovně vytíženým managerům – prostě všem, kterým není lhostejné vlastní zdraví. Velikost lahve jistě uspokojí veškeré Vaše rodinné, sportovní i zdravotní aktivity, můžete ji nosit v kabelce, školní či pracovní tašce, batohu, vozit ve vozíku, na kole, v autě.

Podporuje zdravý životní styl, kontroluje správné dodržování pitného režimu, tím i zdravé hubnutí. Je výborným pomocníkem v příp
  • Značka

    R & B

  • Rozměry

    Výška lahví včetně víčka a zátky: 0,5l - 185 mm,

  • 16. 9. 2021, 10:27

  • Zobrazení

    114

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Zdravá lahev 0, 7l POWER
Zdravá láhev 1l RaB BIKE
Zdravá láhev 1l RaB BIKE
Zdravá láhev 1l RaB BIKE
Zdravá láhev 1l RaB BIKE
zdravá lahev 0.5l chlapecká FORMULE
Zdravá lahev 0, 7l ZETOR
Zdravá lahev 0, 7l KOČKA
Zdravá lahev 0, 7l DONUTY
Zdravá lahev 0, 7l TUČŇÁK

Kategorie