Zobrazit přihlášovací formulář

Lion Feuchtwanger ŠIMONA - od 12 let

Administrace

Lion Feuchtwanger ŠIMONA - od 12 let

60 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Šimona, Lion Feuchtwanger. Překlad Anna Kučerová, ilustroval Antonín Pelc, doslov Ivo Fleischmann. Pro čtenáře od 12 let. Hrdinkou románu z prvních dnů nacistické okupace Francie je patnáctiletá dívka, která, povzbuzena pověstí o Janě z Arku a tváří v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lion Feuchtwanger ŠIMONA - od 12 let

60 Kč
Koupit
Šimona, Lion Feuchtwanger. Překlad Anna Kučerová, ilustroval Antonín Pelc, doslov Ivo Fleischmann. Pro čtenáře od 12 let.

Hrdinkou románu z prvních dnů nacistické okupace Francie je patnáctiletá dívka, která, povzbuzena pověstí o Janě z Arku a tváří v tvář lhostejnosti mnohých bohatých a vysoce postavených lidí z jejího okolí k dalšímu osudu vlasti, vykoná odvážný čin, jenž odhalí morální otrlost a snahu těchto lidí zachránit majetek a žít s okupanty ve smíru, čin, za který ji stíhá trest.

Vydalo SNDK, Praha 1963, pevná vazba, bez obalu, stran 223, formát 25 x 17 cm. Stav: pevný, trochu ušpinělá a natrhlá obálka ve hřbetě (viz. foto), podobně jedna stran uvnitř.

♥OSOBNÍ ODBĚR je možný po domluvě v Praze 7 na Strossmayerově nám. (na dotaz 5x v týdnu večer do konce roku 2023), nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • 18. 4. 2024, 13:50

  • Zobrazení

    551

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie