Zobrazit přihlášovací formulář

Elektronický hudební kolotoč plyšový 12 melodií

Administrace

Elektronický hudební kolotoč plyšový 12 melodií

849 Kč 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Elektronický hudební kolotoč na postýlku-hudební strojek je poháněn bateriemi - což je obrovskou výhodou - tzn. není nutné hudební strojek stále dokola natahovat jako u kolotočů s mechanickým hracím strojkem - pohon strojku hudebního kolotoče na 2x AA…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Elektronický hudební kolotoč plyšový 12 melodií

849 Kč
  • Popis zboží
Elektronický hudební kolotoč na postýlku-hudební strojek je poháněn bateriemi - což je obrovskou výhodou - tzn. není nutné hudební strojek stále dokola natahovat jako u kolotočů s mechanickým hracím strojkem - pohon strojku hudebního kolotoče na 2x AA baterii.

12 střídajících se hudebních melodií a rozvoj sluchu - což je oproti mechanickým kolotočům s 1 melodií opravdu luxus!!! Melodie hudebního kolotoče dítě uklidňuje, pomáhá mu usínat a podporuje rozvoj jeho sluchu. Hrací strojek je vybaven tlačítky on/off - hudbu kolotoče a jeho otáčení lze tak jednoduše vypnout/zastavit. Hudební melodie kolotoče:
Canpol babies - Elektronický hudební kolotoč plyšovvý PIRÁTI - seznam melodií

rozvoj zraku - na ramenou hudebního kolotoče jsou zavěšeny roztomilé plyšové hračky v kontrastních barvách, které poutají pozornost miminka a stimulují rozvoj jeho zraku. Zároveň se spuštěním hracího strojku se ramena kolotoče s hračkami otáčejí kolem své středové osy.

interaktivní prvky - hračky na kolotoči jsou snímatelné a jsou vybaveny interaktivními prvky - které podporují rozvoj malého dítěte. Hračky lze je jednoduše z kolotoče sejmout a používat k jiným hrám s dítětem. Lev a papoušek - při pohybu jemně chrastí, panda a opička - po zmáčknutí bříška píská. Dále je na kolotoči umístěno bezpečné zrcátko - a to na spodní části středu (spoji) ramen.
Hrací strojek obsahuje 12 různých melodií. Originální autorská kolekce odepínacích plyšových hraček obsahujem chrastítka a pískátka. Hračky se pohybují, melodie dítě uklidní a usnadňuje jeho usínání.
Plyšový kolotoč je určen nejmenším dětem, které se ještě samy nepohybují. Podporuje rozvoj smyslů dítěte. Kolotoč umístěte tak, aby se s ním dítě nedostalo do přímého kontaktu. Hračku sestavte dle nákresu. Hrací strojek obsahuje 12
  • 1. 1. 2018, 21:49

  • Zobrazení

    174

  • Oblíbené

    0

Kategorie