Zobrazit přihlášovací formulář

Společenská hra - Dobble

Administrace

Společenská hra - Dobble

309 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Věk: 6+ Počet hráčů: 2 - 8 Doba hraní: 15 min. Jazyk: herní materiál bez textu, pravidla česky a slovensky Dobble se stal poprávem hitem. Tato postřehová hra si jistě zaslouží vaši pozornost. Budete potřebovat rychlost, postřeh a dobré reflexy!…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Společenská hra - Dobble

309 Kč
  • Popis zboží
Věk: 6+
Počet hráčů: 2 - 8
Doba hraní: 15 min.
Jazyk: herní materiál bez textu, pravidla česky a slovensky



Dobble se stal poprávem hitem. Tato postřehová hra si jistě zaslouží vaši pozornost. Budete potřebovat rychlost, postřeh a dobré reflexy!



Hra nabízí zcela unikátní zábavu. Dobble to je 50 různých symbolů, 55 karet, 8 symbolů na každé kartě a každé dvě karty spolu mají společný pouze jeden! Hráči zde hledají dva stejné symboly na kartách při různých verzích hry. V pravidlech je popsáno celkem 5 různých druhů her. Jistě oceníte kulaté karty i jednoduchá pravidla vysvětlená doslova za pár sekund. Cílová skupina jsou děti i rodiče - všichni, kdo se chtějí pořádně bavit a nemají čas pročítat dlouhá pravidla. Plechová krabička zaručuje bezpečí karet a je i další přidanou hodnotou. Vyzkoušejte i Vy hru Dobble a budete nadšení, jak i tak jednoduchá hra může být zábavná!



Hra je určena pro děti od 6 let, ale hru zvládne bravurně čtyřleté dítě i babička. Trvá do 15min a vejde se pomalu do kapsy. Lze jí mít vždy sebou a zábava je zaručena.



Hra Dobble získala ocenění HRAČKA ROKU a prestižní ocenění SPRÁVNÁ HRAČKA! Sdružení pro hračku a hru každoročně uděluje ocenění nejlepším produktům na trhu z pohledu odborníků. Vyhrát mohou jen bezpečné a kvalitní hračky, které přináší dětem přidanou hodnotu v podobě vzdělávání a dalšího rozvoje.
  • 20. 5. 2022, 9:53

  • Zobrazení

    196

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie