Zobrazit přihlášovací formulář

Dívčí textilní papučky Befado Flexi vel. 26 NOVÉ !

Administrace

Dívčí textilní papučky Befado Flexi vel. 26 NOVÉ !

99 Kč 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 0 Kč
Dívčí textilní domácí obuv, vhodná k celoročnímu nošení. Barva - MODRO-ŠEDÁ s růžovým poníkem. Velikost od výrobce uvedená 26 a vnitřní rozměr námi změřený je 17,2 cm. Tento model máme v nabídce ve vel.19 -26. Vše najdete v příslušné velikosti. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dívčí textilní papučky Befado Flexi vel. 26 NOVÉ !

99 Kč
  • Popis zboží
Dívčí textilní domácí obuv, vhodná k celoročnímu nošení.

Barva - MODRO-ŠEDÁ s růžovým poníkem.

Velikost od výrobce uvedená 26 a vnitřní rozměr námi změřený je 17,2 cm.
Tento model máme v nabídce ve vel.19 -26. Vše najdete v příslušné velikosti.

NOVINKA - lehké bačkůrky s flexibilní podrážkou, které odpovídají veškerým nárokům kladeným na zdravé a pohodlné obutí dětí doma, i ve školce.

Bačkorky jsou určené již nejmenším dětem- jsou vhodné i pro první krůčky. Obuv je vyrobena z vysoce kvalitní přírodní textilie, ve velice krásném pestrém motivu. Vyztužená pata, nízký klínovitý podpatek a boky stabilizující chodidlo jsou samozřejmostí, stejně jako vysoké špičky, které jsou vhodné pro volný pohyb prstíčků a také chrání botu před odřením. Lehká a super flexibilní podrážka - usnadňuje chůzi a běh a působí i proti únavě nožiček dětí, odvětraná protiskluzová podrážka zajišťuje odvod nadměrné vlhkosti a prodyšnost boty a tím pohodlí pro celodenní nošení doma i ve školce. Bačkorky s těmito vlastnostmi odpovídají požadavkům a nárokům na zdravé a pohodlné obutí Vašeho dítěte. Bačkorky mají praktické zapínání na suchý zip, díky kterému se bota přizpůsobí výšce nártu a tvaru chodidla a zároveň umožní praktické a pohodlné obouvání.

Obuv Befado je držitelem atestace "Zdrowa stopa" a certifikátu státního zkušebního institutu ITC Zlín v ČR (Institut pro testování a certifikaci).

Botky jsou NOVÉ, doklad je samozřejmostí. U nás máte záruku jistou a pokud by jste netrefili tu správnou velikost můžete do 14i dní dle zákona boty vrátit či vyměnit za jiné.

Přejeme Vám příjemné nakupování, Tým Botatex.
  • 6. 8. 2018, 15:40

  • Zobrazení

    18

  • Oblíbené

    0

Kategorie