Zobrazit přihlášovací formulář

Super kapsáčové hnědé kalhoty zn. KOCCA

Administrace

Super kapsáčové hnědé kalhoty zn. KOCCA

269 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Super kapsáčové hnědé kalhoty zn. KOCCA..Barvička tmavě čokoládová, na fotečkách příliš nevynikne... Moc pěkné detaily..Kalhoty jsou nové, OUTLET .. Moc pěkný kousek na celoroční nošení, nádherné ozdobné knoflíky.. Kalhoty se vpředu zapínají na knoflík a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Super kapsáčové hnědé kalhoty zn. KOCCA

269 Kč
  • Popis zboží
Super kapsáčové hnědé kalhoty zn. KOCCA..Barvička tmavě čokoládová, na fotečkách příliš nevynikne... Moc pěkné detaily..Kalhoty jsou nové, OUTLET .. Moc pěkný kousek na celoroční nošení, nádherné ozdobné knoflíky.. Kalhoty se vpředu zapínají na knoflík a zip, vpředu 2 kapsy, vzadu 2 falešné kapsy, na nohavicích po stranách 2 kapsy, spodní šířka nohavice se dá regulovat šňůrkami.. Materiál 100% bavlna, cedulka je obarvená od látky..
Velikost uvedena 42, dle mír tipuji na vel. 38, pro jistotu přidávám míry, tak měřte: pas 2x 39cm, boky 2x 47cm, PS 22cm, ZS 29cm, vnitřní délka 91cm, celková délka 110cm, šířka stehna pod rozkrokem 2x 24cm..
Maminky v případě potřeby není problém počkat s platbou do mateřské ....
Ráda bych maminky upozornila, že se jedná o zboží, které je přepravováno na paletách, takže může být pomačkané, umouněné přepravou, nic co by pračka a žehlička nedaly do super stavu.
  • Značka

    KOCCA

  • Velikost

    38

  • 3. 2. 2019, 21:34

  • Zobrazení

    41

  • Oblíbené

    1

Kategorie