Zobrazit přihlášovací formulář

Littles Pet Shop ZVÍŘÁTKO S KAMARÁDEM A VOZIDLEM

Administrace

Littles Pet Shop ZVÍŘÁTKO S KAMARÁDEM A VOZIDLEM

240 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 89 Kč
Mazlíčci mohou nyní prozkoumávat své oblíbené sousedství ve městě po svém! A co je pro výlet po Diamond Hills lepší než elegantní skútr? Lori (Dreamy Slumberton #71) a jeho malý kamarád Lhasa Apso (Tibsy Apso #72) jedou na malebný výlet po nejbohatších…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 5. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Littles Pet Shop ZVÍŘÁTKO S KAMARÁDEM A VOZIDLEM

240 Kč
  • Popis zboží
Mazlíčci mohou nyní prozkoumávat své oblíbené sousedství ve městě po svém! A co je pro výlet po Diamond Hills lepší než elegantní skútr? Lori (Dreamy Slumberton #71) a jeho malý kamarád Lhasa Apso (Tibsy Apso #72) jedou na malebný výlet po nejbohatších částech města. Jejich dobrodružství dokreslí dekorativní dílky, bublina emoji a samolepky. Holčičky mohou mazlíčky oživit pomocí aplikace LPS Your World.
Po spuštění aplikace jednoduše mazlíčka podržte a naskenujte kód, abyste odemkli hru! Můžete dělat spoustu aktivit, zdobit a navrhnout si úžasný digitální LPS svět! K dispozici minimálně do 31. prosince 2017.
Není kompatibilní s dřívějšími aplikacemi, s dřívějšími zvířecími mazlíčky LPS ani se současnými menšími mazlíčky LPS. Littlest Pet Shop Your World aplikace funguje s vybranými zařízením iPhone, iPad, iPod touch a Android. Aktualizace mohou ovlivnit kompatibilitu. Na littlepetshop.com si ověřte dostupnost, kompatibilitu a pokyny.
  • 4. 12. 2017, 20:49

  • Zobrazení

    66

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Little Pet Shop Květinová zvířátka 2ks
Littlest Pet Shop 4 gelová pera
Lipicánské hříbě SCHLEICH * VÝPRODEJ *
Slon indický mládě SCHLEICH * VÝPRODEJ *
Slon africký samec SCHLEICH * VÝPRODEJ *

Kategorie