Zobrazit přihlášovací formulář

Puzzle Svět divokých zvířat 1000 dílků

Administrace

Puzzle Svět divokých zvířat 1000 dílků

329 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Nádherná mapa světa, která zobrazuje zvířata která jsou typická pro dané území. Popisky na puzzle jsou v angličtině a latině. Německé RAVENSBURGER puzzle drží přední příčku v oblíbenosti i prodejnosti mezi světovými výrobci puzzle. Není divu, když…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Puzzle Svět divokých zvířat 1000 dílků

329 Kč
  • Popis zboží
Nádherná mapa světa, která zobrazuje zvířata která jsou typická pro dané území. Popisky na puzzle jsou v angličtině a latině.

Německé RAVENSBURGER puzzle drží přední příčku v oblíbenosti i prodejnosti mezi světovými výrobci puzzle. Není divu, když vyrábí puzzle již od r. 1891. Puzzle pro dospělé jsou vyrobeny s použitím "Softclick Premium Puzzle" technologie, která používá tlustší a silnější desky (vyrobeny speciálně pro Ravensburger), a ručně vyráběné výsekové raznice, což má za následek dílky hladké a bez papírového prachu a vynikající zapadání dílků do sebe.

Howard Robinson (*1959) je britský ilustrátor a grafik. Za více než 25 let umělecké práce získal mnoho ocenění a jeho obrázky jsou publikovány po celém světě. Jeho práce lze najít na mnoha produktech, jako jsou puzzle, papírenské zboží, porcelánu nebo knižních přebalech. Jeho barevné a roztomilé obrázky jsou pravidelně používány jako pozadí televizních pořadů a dokonce i filmů z Hollywoodu.

▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅
►►► PUZZLE-PUZZLE.cz ◄◄◄
Eshop s obrovskou nabídkou různých druhů a motivů puzzle pro děti i dospělé.
►►► STAVEBNICE-HRY.cz ◄◄◄
Eshop nabízející společenské hry, karty, stavebnice (playmobil, sluban )
▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅
  • Značka

    RAVENSBURGER

  • Rozměry

    Číslo karty:7668 Rozměr složeného puzzle:70 x 50 cm Autor:Howard Robinson Rozměry krabice (balení):37 x 27 x 5,5 cm Přibližná velikost dílku:1,9 cm Počet dílků:1000

  • 4. 9. 2019, 16:26

  • Zobrazení

    55

  • Oblíbené

    0

Kategorie