Zobrazit přihlášovací formulář

Walltastic Samolepící dekorace Disney PLANES

Administrace

Walltastic Samolepící dekorace Disney PLANES

990 Kč 1 190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Samolepicí dekorace Disney Letadla - Planes do dětského pokoje. Dětské samolepicí dekorace pro každý dětský pokojík. Tyto dekorace je možné umístit na jakýkoliv hladký, suchý a čistý povrch. Samolepicí dekorace Walltastic po nalepení můžete odlepit a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Walltastic Samolepící dekorace Disney PLANES

990 Kč
  • Popis zboží
Samolepicí dekorace Disney Letadla - Planes do dětského pokoje. Dětské samolepicí dekorace pro každý dětský pokojík. Tyto dekorace je možné umístit na jakýkoliv hladký, suchý a čistý povrch. Samolepicí dekorace Walltastic po nalepení můžete odlepit a znovu přilepit na jiné místo, a tak rázem proměnit dětský pokoj. Obsah balení: 6 archů 34 x 46 cm (65 samolepek).

INSTRUKCE K NALEPENÍ SAMOLEPEK WALLTASTIC :

Samolepky Walltastic se jednoduše a rychle nalepí. Můžete je také lehce odstranit nebo odlepit a nalepit jinde. Ujistěte se, že povrch, kam budete samolepky lepit je hladký. Samolepky můžou být nalepeny na zeď, dveře nebo nábytek. Vyhněte se lepení na hrubé zdi, tapety a na zdi s umývatelným nátěrem. Pokud budete chtít samolepku odstranit nebo přemístit, velmi pomalu samolepku sloupněte. Samolepky Walltastic nejsou hračky, vyhněte se prosím lepení na nebo do dětské postýlky.

- Pro maximální přilnutí aplikujte vždy pouze na čistou a suchou zeď či povrch.
- Pokud chcete samolepky nalepit na čerstvě natřenou zeď, počkejte 30 dní, až povrch zcela uschne a poté nalepte samolepky.
- Sloupněte samolepku z ochranného papíru.
- Aplikujte samolepku na vámi vybraný povrch. Pokud budete chtít samolepku přemístit, velmi pomalu ji sloupněte a nalepte jinde. Až budete spokojení, lehce měkkým a suchým hadříkem vyhlaďte hlavně okraje samolepky.
- Samolepky jsou otíratelné měkkým vlhkým hadříkem.

41493
  • 4. 4. 2019, 14:57

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie