Zobrazit přihlášovací formulář

NIVEA BB Cream zmatňující 5v1 50 ml

Administrace

NIVEA BB Cream zmatňující 5v1 50 ml

85 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Rezervace
Doprava: od 0 Kč
Hydratační zmatňující pleťový krém NIVEA BB Cream 5v1 je speciálně určený pro péči o problematickou pleť. Lehké antibakteriální složení s barevným nádechem obohacené o výtažky z magnolie nabízí pět účinků. Poskytuje pleti intenzivní hydrataci po dobu 24…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 2. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NIVEA BB Cream zmatňující 5v1 50 ml

85 Kč
  • Popis zboží
Hydratační zmatňující pleťový krém NIVEA BB Cream 5v1 je speciálně určený pro péči o problematickou pleť. Lehké antibakteriální složení s barevným nádechem obohacené o výtažky z magnolie nabízí pět účinků. Poskytuje pleti intenzivní hydrataci po dobu 24 hodin. Sjednocuje tón pleti a dodává jí přirozeně zářivý vzhled. Napomáhá redukovat veškeré její nedokonalosti jako jsou tmavé kruhy pod očima, zarudnutí, pigmentové skvrny a účinně je zakrývá. Pleť zmatňuje a zjemňuje její viditelné póry. Jeho nekomedogenní složení neucpává póry. Hýčkejte svou pleť luxusní péčí, aby byla krásná a zdravá.

Aktivní látky:
Obsažené unikátní výtažky z magnolie mají vynikající protizánětlivé a antibakteriální účinky.

Účinky:
Výsledkem aplikace krému je přirozená, krásně sjednocená pleť. Nádherně zářící jednotným barevným tónem. Dokonale hydratovaná, vláčná a hedvábně jemná.

Použití:
Krém naneste rovnoměrně v malém množství na vyčištěnou pleť a krouživými pohyby pečlivě rozetřete. Vyhněte se oblasti očí.

Typ pleti:
Výrobek je vhodný pro všechny typy pleti, ideální pro problematickou pleť.

Parametry a specifikace
Objem : 50 ml
Typ produktu : Denní krém
  • 15. 9. 2018, 18:39

  • Zobrazení

    40

  • Oblíbené

    0

Kategorie