Zobrazit přihlášovací formulář

Skleněný pilník na nohy a paty s dvojitou hrubostí

Administrace

Skleněný pilník na nohy a paty s dvojitou hrubostí

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Skleněný pilník na nohy a paty s dvojitou hrubostí 3 barvy 16cm Norma Popis: Trápí Vás drsná kůže na nohou, když si oblékáte punčochy? Stačí Vám půl minuty na každou nohu a Vaše nohy budou zase krásně hladké. Škrabka má dvě brusné plochy rozdílné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 10. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Skleněný pilník na nohy a paty s dvojitou hrubostí

149 Kč
  • Popis zboží
Skleněný pilník na nohy a paty s dvojitou hrubostí 3 barvy 16cm Norma

Popis: Trápí Vás drsná kůže na nohou, když si oblékáte punčochy? Stačí Vám půl minuty na každou nohu a Vaše nohy budou zase krásně hladké. Škrabka má dvě brusné plochy rozdílné hrubosti. Jedna plocha slouží na zabroušení pat, druhá je na jejich vyhlazení. Používá se za sucha i za mokra na otlaky až do úplného vyhlazení, zamezuje vytváření staré zrohovatělé kůže. Odolná proti zlomení!

Brusná plocha: Brusné oboustranné plochy se dvěma hrubostmi jsou leptány zcela novou technologií, která zajišťuje jedinečnost mezi výrobci a maximální ostrost. Samotná brusná plocha je nezničitelná!

Mechanická pevnost: Při běžném používání nepraskne a je odolná vůči pádu na změkčené povrchy - lino, koberec. Po dopadu na tvrdé předměty jako kámen, dlaždici nebo beton dojde samozřejmě k jeho mechanickému poškození.

Údržba: Po použití pilník opláchněte proudem vody. Při větším znečištění můžete použít kartáček a saponát. Lze jej také vyvařit, sterilizovat nebo dezinfikovat.

Kvalita, pevnost odolnost a funkčnost pilníku byla testována a schválena autorizovanou zkušebnou.

Barvy: Světle červená, fialová, tmavě červená

Rozměry: Délka 160mm, šířka 34mm, tloušťka 8mm

Země původu: Česká republika
  • 5. 2. 2020, 22:34

  • Zobrazení

    52

  • Oblíbené

    0

Kategorie