Zobrazit přihlášovací formulář

Modrá vesta na jaro + žinylkový svetr medvídek

Administrace

Modrá vesta na jaro + žinylkový svetr medvídek

100 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Vesta má odstřižené cedulky, ale koupeno jako velikost 80, řiďte se rozměry, které uvádím. Svetr je zn. Baby Mac, velikost je uvedena 9/12m, ale řekla bych, že vydrží déle, minimálně jako velikost 86. Vesta je tmavě modrá s lemy v proužku-tmavě modrý a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Modrá vesta na jaro + žinylkový svetr medvídek

100 Kč
  • Popis zboží
Vesta má odstřižené cedulky, ale koupeno jako velikost 80, řiďte se rozměry, které uvádím. Svetr je zn. Baby Mac, velikost je uvedena 9/12m, ale řekla bych, že vydrží déle, minimálně jako velikost 86.
Vesta je tmavě modrá s lemy v proužku-tmavě modrý a středně modrý. Na lemech trochu žmolíky, v jednom místě se odpáral kousíček ozdobného prošití, což uvádím spíš pro pořádek, na nic to nemá vliv, na detailní fotografii zaznačeno červenou šipkou. Vestička je trochu zapteplená (vnitřní i vnější vrstva šusťák a mezi tím vatování), je velice slušivá, moderní.
Svetřík je zachovalý bez žmolků, jen pod knodlíčky u krku dva slabé flíčky (jeden hned v lemu a druhý kousek od kraje, nejsou příliš nápadné, na detailní fotografii nafoceny. Aplikace hlavy medvídka z jemného flísu, běžně prané. Svetr je teplý i příjemný, dobře se díky knoflíčkům na rameni obléká.
Cena celkem.
  • Značka

    BABY MAC

  • Velikost

    80

  • Rozměry

    Délka vesty 34 cm, šířka v podpaží 29 cm. Svetr délka 34 cm, šířka 30 cm, rukáv od ramene 25 cm, od krku 31 cm.

  • 26. 5. 2020, 22:21

  • Zobrazení

    53

  • Oblíbené

    0

Kategorie