Zobrazit přihlášovací formulář

Psychomotorický padák 300 cm

Administrace

Psychomotorický padák 300 cm

685 Kč 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 18 uživatelů
MOHU ZASLAT BLIŽŠÍ POPISEK HER! Psychomotorický dětský padák lze využít k mnoha různým hrám a cvičením. Látkový padák je určen pro děti i dospělé, pro cvičení ve skupinách i na terapiích. Pomocí padáku z látky rozhýbete celé tělo a navíc si užijete…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Psychomotorický padák 300 cm

685 Kč
  • Popis zboží
MOHU ZASLAT BLIŽŠÍ POPISEK HER!

Psychomotorický dětský padák lze využít k mnoha různým hrám a cvičením. Látkový padák je určen pro děti i dospělé, pro cvičení ve skupinách i na terapiích. Pomocí padáku z látky rozhýbete celé tělo a navíc si užijete spoustu zábavy. Psychomotorický padák pro děti je výbornou cvičební, herní a didaktickou pomůckou. Využívá se u menších dětí k rozlišování barev, k prostorové představě kruhu, k vizuálnímu rozdílu výšky a hloubky. U větších dětí poslouží k rychlé reakci na důraz v hudbě nebo pokyn vedoucího. Je vhodný k rozvíjení hbitosti a obratnosti při pohybu kolem něj, pod ním nebo po jeho ploše.

Používá se na procvičování smyslu pro souhru při pohybu míče na padáku nebo společné lokomoci. Pomáhá pěstovat orientaci v prostoru při podcházení nebo vracení se na svá místa. výrobce BELUGA - DOVOZ NĚMECKO !!!!!

Příklady her :
Vichřice
Časová dotace: 1-2 minuty
Věková kategorie: 5-6 let
Cíl: rozvoj síly a koordinace pohybů
Počet dětí: 15-20 dětí
Pomůcky: padák
Prostorová organizace: tělocvična
Pravidla hry
Děti chytí padák za poutka, která jsou po obvodu. Na povel vyučujícího ho začnou nadzvedávat a klepat s ním. Potom uvedou padák do klidu a dvě až tři děti si vlezou do středu na padák. Poté s ním zbylé děti začnou třást a děti na padáku začnou chodit dokola. Při této hře se musí děti snažit zkoordinovat pohyby rukou při třesení padákem a nohou při chůzi po roztřeseném padáku.
Vyhazování a vyvažování míče
Časová dotace: 1-2 minuty
Věková kategorie: 5-6 let
Cíl: rozvoj síly a koordinace pohybů
Počet dětí: 15-20 dětí
Pomůcky: padák
Prostorová organizace: tělocvična
Pravidla hry
Děti chytí padák za poutka, která jsou po obvodu. Vyučující dá na padák velký míč a na jeho po
  • 9. 5. 2021, 21:30

  • Zobrazení

    1 215

  • Oblíbené

    0

Kategorie