Zobrazit přihlášovací formulář

Postýlka MINI FABIO s komplet. výbavou KORUNA

Administrace

Postýlka MINI FABIO s komplet. výbavou KORUNA

5 122 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Dětská postýlka MINI FABIO s kompletní výbavou KORUNA pro CHLAPEČKA > varianta meruňková Dětská postýlka FABIO s kompletní výbavou KORUNA s nápisem Little Prince - pro chlapečka se skládá ze: 1) Přístavní postýlky MINI je to malá postýlka, která má…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Postýlka MINI FABIO s komplet. výbavou KORUNA

5 122 Kč
  • Popis zboží
Dětská postýlka MINI FABIO s kompletní výbavou KORUNA pro CHLAPEČKA > varianta meruňková

Dětská postýlka FABIO s kompletní výbavou KORUNA
s nápisem Little Prince - pro chlapečka se skládá ze:

1) Přístavní postýlky MINI je to malá postýlka, která má celkově odnímatelný jeden bok. Po odmontování boku lze postýlku přisunout a spojit s posteli rodičů a tím usnadníme mamince noční kojení miminka. Miminko spí zároveň s rodiči a zároveň samostatně. Po smontování boku k postýlce přístavní, získáme mini postýlku FABIO. Rozměry postýlky složené ( jak klasická postýlka ) – délka 94cm, šířka 44 cm, výška 85 cm. Postýlka rozložená s možnosti přisunout k posteli rodičů má tyto rozměry – délka 94 cm, šířka 56 cm, výška 85 cm.
U postýlky přístavní lze výškově regulovat rošt s matrací tak, aby byla v jedné rovině s matraci postele rodičů ( 7 poloh roštu lze nastavit v rozmezí od 27 cm – 51 cm od podlahy) . BOBONO jako jediná používá na dětské postýlky nejbezpečnějšími pro dítě vodou ředitelné ekologicky nezávadné laky.

JE MOŽNO VYBÍRAT postýlku v barvě BÍLÉ anebo OŘECH - Vámi vybranou barvu postýlky nám připište do poznámky v objednávce (pokud barva v poznámce nebude, tak automaticky odesíláme postýlku v barvě bílé!).

2) Kolečka - 2 ks bez brzdy a 2 ks s brzdou.

3) Matrace je vyrobená z lisovaných vláken, je to kvalitní matrace – hypoalergická, vzdušná a pružná. Matrace je složená ze dvou dílů - po vyjmutí jednoho dílů získáme matraci do malé postýlky. U postýlky přístavní přisunuté k posteli rodičů použijeme oba díly matrace a získáme tak jeden hladký povrch. Matrace má snímatelný prací potah.

4) Držák nebes bílý.

5) polštář o rozměru 35x35 cm, vnější vrstva je ze 100% antialergické bavlny a vnitřní náplň je duté vlákno s dobrými t
  • 19. 12. 2020, 9:22

  • Zobrazení

    83

  • Oblíbené

    1

Kategorie