Zobrazit přihlášovací formulář

Mary Kay Skinvigorate™ Čisticí kartáček

Administrace

Mary Kay Skinvigorate™ Čisticí kartáček

745 Kč 1 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 120 Kč
Podrobný popis výrobku Mary Kay Skinvigorate™ Čisticí kartáček Pomáhá napravovat již vzniklé poškození pleti - pro lepší a sjednocený vzhled. Zmírňuje patrnost jemných linek a vrásek. Jednoduché použití. Vezměte si ho s sebou kamkoliv. Je vodotěsný,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 7. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mary Kay Skinvigorate™ Čisticí kartáček

745 Kč
  • Popis zboží
Podrobný popis výrobku Mary Kay Skinvigorate™ Čisticí kartáček

Pomáhá napravovat již vzniklé poškození pleti - pro lepší a sjednocený vzhled. Zmírňuje patrnost jemných linek a vrásek.

Jednoduché použití. Vezměte si ho s sebou kamkoliv. Je vodotěsný, takže ho můžete použít i ve sprše nebo ve vaně. Při každodenním použití poskytnou dva nástavce (součástí balení) pleti šestiměsíční rozmazlování.

Prohnutý tvar kopíruje kontury obličeje, takže je možné pleť důkladně vyčistit na všech místech. Nylonová vlákna kartáčku mají hladké konce se zakulacenými hranami, takže jsou úžasně hebké. Jemně odstraňují odumřelé buňky a pomáhají zlepšit strukturu pleti.

Dvě rychlosti. Při obou rychlostech je pleť jemně masírována a zároveň vyčištěna do hloubky takovým způsobem, který je vhodný pro každodenní použití, a to i pro pleť citlivou nebo náchylnou k akné.
  • 29. 11. 2019, 4:30

  • Zobrazení

    435

  • Oblíbené

    1

Kategorie