Zobrazit přihlášovací formulář

ESTÉE LAUDER OMLAZUJÍCÍ SÉRUM ADVANCED NIGHT 7ml

Administrace

ESTÉE LAUDER OMLAZUJÍCÍ SÉRUM ADVANCED NIGHT 7ml

219 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Rezervace
Doprava: od 65 Kč
SÉRUM ADVANCED NIGHT REPAIR (SYNCHRONIZED RECOVERY COMPLEX) 7 ML Přípravek vhodný pro každou ženu, každou noc! Založeno na důkladném vědeckém výzkumu. Napomáhá viditelně redukovat poškození pleti a chránit ji. Zvyšuje přirozenou obnovu, obsahuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ESTÉE LAUDER OMLAZUJÍCÍ SÉRUM ADVANCED NIGHT 7ml

219 Kč
  • Popis zboží
SÉRUM ADVANCED NIGHT REPAIR (SYNCHRONIZED RECOVERY COMPLEX) 7 ML

Přípravek vhodný pro každou ženu, každou noc!

Založeno na důkladném vědeckém výzkumu. Napomáhá viditelně redukovat poškození pleti a chránit ji. Zvyšuje přirozenou obnovu, obsahuje antioxidanty a lipidy, které napomáhají k přirozené ochraně pleti. Chrání před volnými radikály, které způsobují stárnutí pleti. Studie prokazují, že používání přípravků na noc je nejlepší dobou, kdy přípravek nejlépe působí. Sérum výrazně posiluje přirozenou schopnost vlastní regenerace pleti a omezování viditelnosti jemných linek. Zvyšuje schopnost pleti odolávat UV záření a vlivům životního prostředí, neutralizuje až 90 % volných radikálů a pomáhá tak předcházet budoucímu poškození pleti. Přípravek je vhodný pro všechny typy pletí. Dermatologicky a oftalmologicky testováno.

Toto sérum je stálicí značky Estée Lauder. V roce 1982, kdy se objevilo, šlo o první pleťový přípravek, který sliboval napravení všech problémů s pletí rychlým a jednoduchým způsobem. Velkou předností tohoto produktu je rychlé vstřebání do pokožky, která tak při následném nanesení krému není přemaštěná. Velmi účinně neutralizuje poškození volnými radikály, díky hydratačním schopnostem kyseliny hyaluronové eliminuje již vzniklé vrásky na pokožce.

Jak používat: používejte každý večer, aplikujte 4 - 5 kapek na celý obličej a krk po očištění. Následně pokračujte svým oblíbeným krémem.

Velikost: 7ml

Balení v krabičce.

Nové, nepoužité.

Ihned k dodání!
  • 29. 1. 2023, 5:29

  • Zobrazení

    91

  • Oblíbené

    1

Kategorie