Zobrazit přihlášovací formulář

Fotograf

Administrace

Fotograf

129 Kč 199 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
V příběhu volně inspirovaném osudy světoznámého českého fotografa Jana Saudka (Karel Roden)se vracíme k některým zásadním křižovatkám života umělce obdařeného nejedním výjimečným talentem, živelností a vášní. Všechny tyto vlastnosti mu přinesly slávu i…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Fotograf

129 Kč
Koupit
V příběhu volně inspirovaném osudy světoznámého českého fotografa Jana Saudka (Karel Roden)se vracíme k některým zásadním křižovatkám života umělce obdařeného nejedním výjimečným talentem, živelností a vášní. Všechny tyto vlastnosti mu přinesly slávu i odmítání, lásku i zradu, zástupy obdivovatelů i osamocení. Středem Janova života vždy byly ženy.
Ať ty, které pózovaly před objektivem jeho fotoaparátu, nezřídka postavy až pitoreskní, či ty, jež ho obklopovaly v soukromí. Dcery, manželky, milenky, sexuální přítelkyně, intelektuální obdivovatelky. Jedny nezištně milující a oddané, jiné podváděné a zhrzené, další sdílející s rozkoší jeho bouřlivý život.
Ale i takové, které s proslulým umělcem toužily spojit svou budoucnost, posedlé touhou zkrotit jeho svobodomyslnost, sdílet s ním jeho majetek, talent i geny.
Exempláře všech těchto ženských typů jsou pikantním kořením mimořádného filmu, který je příjemně hořkou komedií s erotickými prvky.

Hrají: Karel Roden, Máša Málková, Zuzana Vejvodová, Václav Neužil ml., Jitka Sedláčková, Vanda Károlyi Konečná, Jenovéfa Boková, Vilma Cibulková, Marika Procházková, Patrik Děrgel, Vilém Udatný, Marian Roden, Jiří Ployhar ml., Radek Balcárek, Petra Lustigová, Anna Polcarová, Tomáš Materna, Jan Saudek, Michaela Jílková, David Černý, Jan Rejžek, Petr Vondráček, Martina Menšíková, Ivanka Devátá, Rostislav Novák st., Iveta Jiřičková, Igor Orozovič, Natálie Řehořová, David Šír, Slávek Bílský, Dáša Zázvůrková, Zbigniew Czendlik, Hana Čížková, Dana Marková
Režie: Irena Pavlásková
Kamera: David Ployhar
Hudba: Jiří Chlumecký
Scénář: Irena Pavlásková, Jan Saudek
  • 18. 4. 2024, 17:38

  • Zobrazení

    453

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Tady hlídám já
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Tady hlídám já

Postřižiny
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Postřižiny

Na samotě u lesa (Digitálně restaurovaná verze)
Léto s kovbojem
Nové
Papírovÿ obal

Léto s kovbojem

Léto s gentlemanem
Vinaři 2. série (6DVD)
Tajemství hradu v Karpatech (Remasterovaná verze)
Hvězda padá vzhůru
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Hvězda padá vzhůru

Holky z porcelánu (Remasterovaná verze) - DVD
Vrásky z lásky
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Vrásky z lásky

Kdo chce zabít Jessii? (Remasterovaná verze)
Křtiny
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Křtiny

Kategorie