Zobrazit přihlášovací formulář

Náhrdelník -Technošperk......

Administrace

Náhrdelník -Technošperk......

350 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Představujeme Vám nový druh měděných přívěsků a nezvali jsme je - střepy z oblohy. Jsou nepravidené tvary s kameny, na kterém jsem se opravdu řádně vyřádila, najdete zde docela hodně různých tvarů, rytí a zpracování.............. Tento přívěšek má…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 12. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náhrdelník -Technošperk......

350 Kč
  • Popis zboží
Představujeme Vám nový druh měděných přívěsků a nezvali jsme je - střepy z oblohy. Jsou nepravidené tvary s kameny, na kterém jsem se opravdu řádně vyřádila, najdete zde docela hodně různých tvarů, rytí a zpracování..............

Tento přívěšek má velikost na šířku asi 6cm a výšku asi 5 cm. Přívěšek je zavěšený na kulaté černé kůži s měděným uzávěrem.....Délka 42-43 cm.................... malá bílá říční perlička.

Může být také na patinované nerezové obruči, napište , prosím o co máte zájem.

Léčebná měď - lékaři zjistili, že kysličníky mědi ničí okamžitě bakterie a viry. Již ve středověku si lidé všimli, že ten, kdo nosil měděný prsten nebo náramek, nebo prostě něco měděného na kůži ,byl podstatně odolnější proti virovým a bakteriálním nemocem. Ten, kdo pil např. z měděnéo nebo stříbrného poháru, nikdy neonemocněl průjmovými onemocními. Měď a její kysličníky zastavují záněty - bolesti zad, kloubů a pod. Tohoto jevu začíná využívat i moderní medicína.



A mohu potvrdit, že za dobu co podnikáme, což je přes 22 let, se naši stálí zákazníci k nám stále vracejí, protože mohou potvrdit toto rčení.

Můžete to také vyzkoušet..........
  • 22. 3. 2019, 6:53

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Kategorie