Zobrazit přihlášovací formulář

Dynamický život

Administrace

Dynamický život

150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 45 Kč
DIEHL Hans, LUDINGTONOVÁ Aileen, PRIBIŠ Peter Zdraví je dnes téma velice frekventované a informací na tomto poli není nikdy nazbyt, zvlášť pokud to mají být informace seriózní a srozumitelné. Se svou troškou do mlýna přicházejí nyní i autoři této knihy…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dynamický život

150 Kč
  • Popis zboží
DIEHL Hans, LUDINGTONOVÁ Aileen, PRIBIŠ Peter

Zdraví je dnes téma velice frekventované a informací na tomto poli není nikdy nazbyt, zvlášť pokud to mají být informace seriózní a srozumitelné. Se svou troškou do mlýna přicházejí nyní i autoři této knihy, v níž se jednoduchou a přístupnou formou snaží podat to, co by jinak možná zůstalo ukryto v lékařských lexikonech.
V 52 stručných kapitolách získá čtenář řadu moderních poznatků, které se opírají o důležité výzkumy a statistiky. Kniha však poskytuje i program pro vystavění základních pilířů vyváženého života. Čtenáři se tak otevírá příležitost vykročit na cestu nových možností, jež skrývá jednoduchý a nenáročný životní styl. Dynamický život – takový může být i ten náš, jestliže spolu s touto knihou vyjdeme vstříc potřebám těla i duše a tak naplníme své dny zdravím a pohodou.
  • 15. 10. 2019, 11:32

  • Zobrazení

    17

  • Oblíbené

    0

Kategorie