Zobrazit přihlášovací formulář

Formičky,vykrajovátka KITTY 3D pečení,2ks

Administrace

Formičky,vykrajovátka KITTY 3D pečení,2ks

85 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
VESELÉ A ZÁBAVNÉ PEČENÍ I S DĚTMI! Cukroví, perníčky, sušenky, amrcipán, fondán, keksíky, mini záskusky, atd.veselé pečení::Vykrajovátka Hello Kitty - na těsto, na modelínu... materiál plast. Cena za 1 ks 2 ks 76,- Vykrajovátko je ze dvou dílů -…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Formičky,vykrajovátka KITTY 3D pečení,2ks

85 Kč
  • Popis zboží
VESELÉ A ZÁBAVNÉ PEČENÍ I S DĚTMI!
Cukroví, perníčky, sušenky, amrcipán, fondán, keksíky, mini záskusky, atd.veselé pečení::Vykrajovátka Hello Kitty - na těsto, na modelínu... materiál plast.
Cena za 1 ks
2 ks 76,-
Vykrajovátko je ze dvou dílů - vykrojí se tvar a pak dotvoříte strukturu. jjednoduché a skvělé. Holky to milují a i je to baví tvořit!

Sušenky, modelína, marcipán, použití jako razítko, těsta apod. - slepované cukroví, atd.

V nabídce jsou i modrá vykrajovátka 4 postavičky STAR WARS, Mickey a Minnie růžová, Medvídek Pú a tygřík, vykrajovátky, vytlačovátka na marcipán, cukroví kytičky, puntíčky, lístečky atd.
Párty doplňky, - dortové svíčky s efekty, barevné plamínky, vnitřní fontánky jiskřící na dorty, melodické svíčky, závěsné girlandy, čepičky, kloboučky, ubrusy párty apod... s různou tématikou nejen pro děti, ale i dospělé oslavy, gárden párty, balónky perloťové, s čísly, mnoho doplňků na párty pro chlapečky i holčičky.
Nakoukněte do alba.

Rozměry: 5 x 5,5 x 2,2 cm, 6 x 4,8 x 2,2cm
  • 20. 4. 2020, 9:44

  • Zobrazení

    85

  • Oblíbené

    0

Kategorie