Zobrazit přihlášovací formulář

Celoroční dětská obuv Rak - atest žirafa

Administrace

Celoroční dětská obuv Rak - atest žirafa

499 Kč 749 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 79 Kč
Dětská vycházková obuv s praktickým zapínáním na "suchý zip" určená pro děti do 6 let. Je lehká, pružná, vyrobená z přírodní kůže včetně podšívky, která zajišťuje prodyšnost a dokonale se přizpůsobí tvaru nohy. Kotníkový střih, výztuž paty, anatomicky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Celoroční dětská obuv Rak - atest žirafa

499 Kč
  • Popis zboží
Dětská vycházková obuv s praktickým zapínáním na "suchý zip" určená pro děti do 6 let. Je lehká, pružná, vyrobená z přírodní kůže včetně podšívky, která zajišťuje prodyšnost a dokonale se přizpůsobí tvaru nohy. Kotníkový střih, výztuž paty, anatomicky tvarovaná antibakteriální vkládací stélka zajistí dítěti pohodlí a pocit bezpečné chůze a zohlednění anatomické zvláštnosti dětské nohy i jejich zdravý vývoj. Při výrobě svršku a stélky obuvi jsou použity pouze vodou ředitelné lepidla, tedy lepidla bez obsahu organických rozpouštědel. Zvýšený okraj podešve s překrytím špice obuvi zajistí lepší odolnost vůči promočení, znečištění a poškození svršku obuvi. Obuv má certifikát o zdravotní a hygienické nezávadnosti. Kromě toho byla posuzována komisí složenou z ortopeda, dětského lékaře, modeláře a specialistů na výrobu obuvi, na základě čehož získala licenci na užívání ochranné známky "Žirafa" a "Česká kvalita". Je určena především do exteriéru. Při deštivém počasí je vhodné obuv ošetřit voděodolným sprejem, zvláště část z velurové kůže.

Délka stélky 175 mm

Při koupi této obuvi si můžete být jisti, že jste pro pohodlí, bezpečnost a zdravý vývoj nožky Vašeho děťátka udělali správný krok.
  • Značka

    RAK

  • Velikost

    26

  • 24. 9. 2018, 13:15

  • Zobrazení

    108

  • Oblíbené

    0

Kategorie