Zobrazit přihlášovací formulář

Celoroční dětská obuv Rak - atest žirafa

Administrace

Celoroční dětská obuv Rak - atest žirafa

449 Kč 749 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 99 Kč
Dětská vycházková obuv na šněrování určená pro děti do 6 let. Je lehká, pružná, vyrobená z přírodní kůže včetně podšívky, která zajišťuje prodyšnost a dokonale se přizpůsobí tvaru nohy. Kotníkový střih, výztuž paty, anatomicky tvarovaná antibakteriální…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Celoroční dětská obuv Rak - atest žirafa

449 Kč
  • Popis zboží
Dětská vycházková obuv na šněrování určená pro děti do 6 let. Je lehká, pružná, vyrobená z přírodní kůže včetně podšívky, která zajišťuje prodyšnost a dokonale se přizpůsobí tvaru nohy. Kotníkový střih, výztuž paty, anatomicky tvarovaná antibakteriální vkládací stélka zajistí dítěti pohodlí a pocit bezpečné chůze a zohlednění anatomické zvláštnosti dětské nohy i jejich zdravý vývoj. Při výrobě svršku a stélky obuvi jsou použity pouze vodou ředitelné lepidla, tedy lepidla bez obsahu organických rozpúšťadiel.Celý svršek obuvi je vyroben ze čtyř, případně více barev hladké lícové kůže Nappa, jejíž povrchová úprava zvyšuje odolnost a užitné vlastnosti obuvi především při deštivém a vlhkém počasí a zjednodušuje ošetřování a čištění obuvi. Zvýšený okraj podešve s překrytím špice obuvi rovněž zajistí lepší odolnost vůči promočení, znečištění a poškození svršku obuvi. Obuv má certifikát o zdravotní a hygienické nezávadnosti. Kromě toho byla posuzována komisí složenou z ortopeda, dětského lékaře, modeláře a specialistů na výrobu obuvi, na základě čehož získala licenci na užívání ochranné známky "Žirafa" a "Česká kvalita".Je určena především do exteriéru.

Délka stélky 150 mm

Při koupi této obuvi si můžete být jisti, že jste pro pohodlí, bezpečnost a zdravý vývoj nožky Vašeho děťátka udělali správný krok.
  • Značka

    RAK

  • Velikost

    22

  • 31. 8. 2019, 7:03

  • Zobrazení

    50

  • Oblíbené

    0

Kategorie