Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské protiroztočové povlečení - PRISTINE

Administrace

Dětské protiroztočové povlečení - PRISTINE

700 Kč 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Prodám antiroztočové povlečení do dětské postýlky. Je velmi zachovalé, měli jsme na něm ještě klasické povlečení. Je to značka PRISTINE kupované na webu pro alergiky BIOPATH. Materiál Pristine: Speciálně utkaná bavlněná a polyesterová vlákna…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské protiroztočové povlečení - PRISTINE

700 Kč
  • Popis zboží
Prodám antiroztočové povlečení do dětské postýlky. Je velmi zachovalé, měli jsme na něm ještě klasické povlečení. Je to značka PRISTINE kupované na webu pro alergiky BIOPATH.

Materiál Pristine:
Speciálně utkaná bavlněná a polyesterová vlákna vytvářejí porézní tkaninu, která nepropustí částice větší než 6µm (roztoč = 200-300µm, jeho výměšek 10-40µm).
Pristine antialergenní povlaky fungují jako mikrofiltry nepropustné pro roztočové alergeny. Roztoči nemohou proniknout ani do lůžkovin, ani zpět. Navíc potřebují k přežití lidský kožní odpad, jehož průniku do lůžkovin antialergenní povlaky brání. Tím dochází k nedostatku přirozené potravy pro roztoče a hynou.

Optimálně volená velikost mezer mezi vlákny zaručuje maximální prostupnost pro pot a vodní páry. Textilie Pristine? je dokonale prodyšná (22,3 l/dm3/min) a respektuje tělesné mikroklima (propustnost pro vlhkost je 1280g/m2/24h) a zároveň minimalizuje riziko výskytu plísní a bakterií a tím zajišťuje vysokou hygienu lůžka!

Speciální povlečení z látky Pristine účinně snižuje množství vdechovaných alergenů z lůžka a zabraňuje jak kumulaci roztočových alergenů v bytě, tak hromadění alergenů koček, psů a plísní v lůžku.

Povlaky neprostupné pro alergeny proto představují možné základní opatření pro osoby trpící či ohrožené alergií na roztoče, astmatem a atopickým ekzémem.

CENA: 1800Kč
  • Značka

    PRISCINE

  • Rozměry

    Polštář 60*40cm, peřina 90*130cm

  • 1. 12. 2018, 14:45

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie