Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní kotníkové boty/ sálovky MagistaX Proximo

Administrace

Sportovní kotníkové boty/ sálovky MagistaX Proximo

1 499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Nové, nenošené, jen vyzkoušené, technologie ACC, uvedená vel.EUR 38,5 , UK 5,5 , US 6 , CM 24 , délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 24,2cm , barva červená, vysoká pořizovací cena.. Nové sálovky Nike MagistaX Proximo IC poskytují maximální kontrolu nad…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní kotníkové boty/ sálovky MagistaX Proximo

1 499 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Nové, nenošené, jen vyzkoušené, technologie ACC, uvedená vel.EUR 38,5 , UK 5,5 , US 6 , CM 24 , délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 24,2cm , barva červená, vysoká pořizovací cena..
Nové sálovky Nike MagistaX Proximo IC poskytují maximální kontrolu nad míčem a ty tak budeš moci pro svůj tým ovládnout hřiště. Organizuj útok v bezkonkurenčním pohodlí modelu MagistaX, který se pyšní těmi nejnovějšími dostupnými technologiemi!

Kopačky typu IC (sálovky) - jsou určeny pro dřevěné a i jiné povrchy tělocvičen i hřišť a jsou navrženy tak, aby pomáhaly v pohybu a přilnavosti.
Vlastnosti
All Conditions Control (ACC)
Technologie zajišťující dokonalý kontakt s míčem v suchém i mokrém prostředí.
Dynamic Fit Collar
Pružný lem, který přináší pohodlí jako při chůzi v ponožkách.
Non-marking
Technologie pro sálovou obuv, která nezanechává šmouhy ani jiné stopy. Zároveň je obuv vysoce odolná proti opotřebení.

ACC (All Conditions Control) technologie je technologie, kterou od roku 2012 na svých top kopačkách používá firma Nike. Hlavním cílem této technologie je, aby se povrch kopaček choval stejně za každého počasí, za mokra i za sucha. Aby poskytovala hráči při kontaktu s balonem stejnou míru tření, dotyku a kontroly.

Firma Nike si svůj výrobní postup samozřejmě bedlivě střeží, takže není úplně jasné, čím přesně je technologie ACC tvořena, ale kopačky jsou s ní lépe voděodolné (ne vodotěsné). Technologie je aplikována na svršek (kožený i syntetický) kopaček už při jejich výrobě, takže není třeba se obávat poškození této technologie běžným používáním kopaček.

Technologie ACC značky Nike má stejnou funkci jako technologie NSG značky Adidas.
  • Značka

    NIKE

  • Velikost

    38

  • 10. 4. 2024, 13:13

  • Zobrazení

    2 038

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Luxusní celokožené dámské boty Scholl Alicia
Kožené boty na klínku Rockport by Adidas Adiprene
Kožené dámské boty na klínku Marco Tozzi

Kategorie