Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské pyžamo dlouhé rukávy a kalhoty - ELEGANCE

Administrace

Dámské pyžamo dlouhé rukávy a kalhoty - ELEGANCE

510 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 66 Kč
Dámské dlouhé bavlněné pyžamo Elegance. Pyžamo tvoří triko s dlouhým rukávem a dlouhé kalhoty s klasickým pasem. Triko zdobí potisk květin. Květované kalhoty mají v pase gumu. Bavlněný materiál je poddajný a jemný na dotek. Pyžamo je vhodné i na denní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámské pyžamo dlouhé rukávy a kalhoty - ELEGANCE

510 Kč
  • Popis zboží
Dámské dlouhé bavlněné pyžamo Elegance. Pyžamo tvoří triko s dlouhým rukávem a dlouhé kalhoty s klasickým pasem. Triko zdobí potisk květin. Květované kalhoty mají v pase gumu. Bavlněný materiál je poddajný a jemný na dotek. Pyžamo je vhodné i na denní nošení.

Materiály použité u tohoto výrobku jsou certifikovány, dosáhly nejvyšší možné kvality.

V této chvíli jsou pyžama ve velikostech 2XL a 3XL. Postupně mohou být některé varianty vyprodané. Nejrychleji zjistíte, které barvy a velikosti lze aktuálně objednat, když nahlédnete do e-shopu, napíšete si tam do bílého políčka s lupou slovo ELEGANCE a potvrdíte kliknutím na lupu. Filtr Vám pyžamo vyhledá.

Objednat si můžete v e-shopu, nebo tady. Při objednání v shopu najdete v balíčku malý dárek. E-shop Vám zárověň nabídne větší nabídku, než mám zde na MMB.

Budete-li objednávat zde, pište mi prosím VÝHRADNĚ PÍSMENKOVÉ ZNAČENÍ VELIKOSTI (2XL,3XL) podle tabulky s mírami. Nepište mi prosím klasické číselné 46, 48...)
Tabulku s mírami najdete na přiložené fotografii.

Příjemné nakupování.
  • 12. 11. 2021, 9:39

  • Zobrazení

    305

  • Oblíbené

    0

Kategorie