Zobrazit přihlášovací formulář

Neon.žlutý dlouhý top/šatičky - M - TOP STAV !!!

Administrace

Neon.žlutý dlouhý top/šatičky - M - TOP STAV !!!

170 Kč 270 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
DLOUHÝ TOP nebo KRAŤOUČKÉ ŠATIČKY :-) Zářivě žlutá neonová barvička tak skvělá na léto!!! Na opálené pokožce bude super!!! Hluboký výstřih vepředu i vzadu s jemným řasením. Prodloužená délka zkrácená bočním nařasením - lze nosit i jako podkasaný topík i…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Neon.žlutý dlouhý top/šatičky - M - TOP STAV !!!

170 Kč
Koupit
DLOUHÝ TOP nebo KRAŤOUČKÉ ŠATIČKY :-) Zářivě žlutá neonová barvička tak skvělá na léto!!! Na opálené pokožce bude super!!! Hluboký výstřih vepředu i vzadu s jemným řasením. Prodloužená délka zkrácená bočním nařasením - lze nosit i jako podkasaný topík i jako sexy krátké šatičky, skvěle budou vypadat i k legínám. Motiv je jakoby stříkaný, je to krásné kvalitní kontrastní zpracování, velmi efektní.
Velikost psaná M/L, ale odpovídá spíše tomu M. Vybojovala jsem si ho zde na MMA, ale je mi dost knop.
Stav - nošený, ale stále super, bez vad, jenom v nástřiku jsou v oblasti obrouček nalepené jemné stříbřité flitříky, kterých bylo původně víc, nějaké opadaly, ale ničemu to nevadí, je to stále pěkné :-) a dají se, pokud byste je tam chtěli, znovu dolepit nové. Dle mého jsou tam ale zbytečné, šatičky upoutají i bez nich, jsou parádní a hodně sexy :-)
Parádní příjemný materiál: 92% polyester + 8% elastan !!! Krásně pruží a přizpůsobí se Vaší postavě :-) Na fotkách i jako top k sukýnce i jako šatičky, škoda že můžu vložit jen 6 fotek, mám jich spoustu v různých polohách i režimech, ráda pošlu :-) Barvička se nadařila moc zachytit, je to taková neonová žlutá, řekla bych přesně jako jsou žluté zvýrazňovače :-) Opravdu krásná jasná letní barvička :-)
Na fotkách je pro inspiraci i s krajkovým sytě černým topem, se kterým to dohromady vypadá podle mě opravdu luxusně :-) Najdete ho mezi mými dalšími nabídkami, podívejte se :-)
  • Značka

    DOVOZ

  • Velikost

    M

  • Rozměry

    Délka včetně ramínek je 65-92 cm podle způsobu nošení, lze stáhnout pod zadek :-) šířka v průramcích 40-48 cm, pas 34-42 cm, šířka ve spodním rantlu je 40-46 cm.

  • 19. 3. 2024, 18:56

  • Zobrazení

    602

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

SUPER COOL džínová vestička vel.S
LUXUSNÍ ZNAČKOVÝ LEHOUNKÝ TOP 36 - N.O.V.Ý !!!
Krásná halenka NEXT - L - super stav
Luxusní top Desigual - S - top stav
Parádní tríčo - M - super stav
LUXUSNÍ KRAJKOVÝ TOP - S/M - TOP STAV!!!

Kategorie