Zobrazit přihlášovací formulář

ŠKOLNÍ BATOH AKTOVKA DOLPHIN DELFÍN

Administrace

ŠKOLNÍ BATOH AKTOVKA DOLPHIN DELFÍN

999 Kč 1 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
3D nášivka/kroužky - super lehký chlapecký batoh do školy v designu delfína značky Dolphin, barva modrá. Školní batoh s lákavým trojrozměrným motivem oblíbeného delfína nadchne všechny malé školáky! Vyroben z odolného a nepromokavého materiálu. Prodyšná…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠKOLNÍ BATOH AKTOVKA DOLPHIN DELFÍN

999 Kč
  • Popis zboží
3D nášivka/kroužky - super lehký chlapecký batoh do školy v designu delfína značky Dolphin, barva modrá. Školní batoh s lákavým trojrozměrným motivem oblíbeného delfína nadchne všechny malé školáky!
Vyroben z odolného a nepromokavého materiálu. Prodyšná anatomicky tvarovaná záda s měkkou vnější vložkou a vnitřní plastovou výztuhou pro stálý tvar batohu. Polstrované jednoduše nastavitelné ramenní popruhy v ideální šíři pro maximální pohodlí.
Vnitřní prostor je dvoukomorový a umožňuje snadný přístup. Hlavní komora oddělena přepážkou pro přehledné uložení školních potřeb. Po obou stranách batohu kapsy na láhev s pitím. Přední kapsa opatřena praktickým organizérem včetně karabinky na klíče.
Vyztužené dno se čtyřmi kulatými podpěrami ochrání batoh před znečištěním. Velké měkké poutko přizpůsobené dětské ruce. Díky bohatým reflexním zónám je dobře viditelný.
Perfektní funkční batoh ideální pro školáky 1. stupně ZŠ.
Rozměry: šířka 32 cm x hloubka 18 cm x výška 41 cm.
Materiálové složení: 100% polyester. Váha: 980 g.
  • 10. 12. 2018, 7:01

  • Zobrazení

    89

  • Oblíbené

    0

Kategorie