Zobrazit přihlášovací formulář

PRONÁJEM CHALUPY VE STRACHOTÍNĚ

Administrace

PRONÁJEM CHALUPY VE STRACHOTÍNĚ

300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
Pronájem chalupy pod Pálavou. Nabízíme pronájem celé nové chalupy v obci Strachotín nedaleko přehrady Nové Mlýny a Pálavských vrchů.Chalupa je plně vybavena,wifi,televize,myčka na nádobí,2x WC. Pěkné ubytování pro rodiny s dětmi,cyklisty a milovníky vína…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PRONÁJEM CHALUPY VE STRACHOTÍNĚ

300 Kč
  • Popis zboží
Pronájem chalupy pod Pálavou. Nabízíme pronájem celé nové chalupy v obci Strachotín nedaleko přehrady Nové Mlýny a Pálavských vrchů.Chalupa je plně vybavena,wifi,televize,myčka na nádobí,2x WC. Pěkné ubytování pro rodiny s dětmi,cyklisty a milovníky vína.Strachotínem protínají známé vinařské cyklostezky.Několik restaurací a obchod s potravinami přímo v obci.Příjemná dovolená nebo víkend pro cyklisty,pěší turistiku nebo wellness v nedalekém aqualandu Moravia v Pasohlávkách.
Děti do 3 let mají ubytování zdarma bez nároku na lůžko.Kapacita 8 lůžek,minimální cena za týdenní pobyt je 15.500kč. Na dvorku domeček pro úschovu kol + posezení s grilem. ! Možnost prohlídky vinného sklepa + degustace,cena dle domluvy s vinařem. Ubytováváme od dubna do konce října.Zatím volné prodloužené víkendy v květnu.
Volné prázdninové termíny:
27.-4.7.2020
22.-29.8.2020
  • 31. 3. 2020, 8:32

  • Zobrazení

    1 238

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Koupím kočárek Bébécar

Kategorie