Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Nalepovací umělé řasy 10 párů, model A-5 @@@

Administrace

@@@ Nalepovací umělé řasy 10 párů, model A-5 @@@

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 19 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Lafite Ravi Beautiful Eyelashes A-5. Umělé řasy jsou kosmetický sexy doplněk, který se používá pro zvýraznění přírodních očních řas z důvodu zvětšení jejich tloušťky, délky a plnosti. Umělé řasy můžete zastříhnout dle velikosti…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Nalepovací umělé řasy 10 párů, model A-5 @@@

99 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Lafite Ravi Beautiful Eyelashes A-5. Umělé řasy jsou kosmetický sexy doplněk, který se používá pro zvýraznění přírodních očních řas z důvodu zvětšení jejich tloušťky, délky a plnosti. Umělé řasy můžete zastříhnout dle velikosti Vašeho oka.

Nabídka obsahuje 10 párů kvalitních nalepovacích umělých řas, které jsou jednotlivě baleny v okrasném a ochranném blistru a vše vloženo do krabice.

Použití : 1. Naneste tenkou vrstvu lepidla na základní část umělé řasy. Nikdy nenánášejte přímo na Vaše horní víčko 2. Vyčkejte cca 1 až 3 minuty (dle typu lepidla). V této čekající době vytvarujte řasu do tvaru podkovy, lépe pak přilne na víčku. 3. Přilepte řasu k víčku a jemnými dotyky přitlačujte řasu k víčku až do uschnutí lepidla. 4. Při odstraňování umělé řasy jemně odlepujte ve směru venkovního koutku oka k vnitřnímu.

!!! LEPIDLO NENÍ SOUČÁSTÍ BALENÍ, LEPIDLO ZAKOUPÍTE V KAŽDÉ DROGERII !!!
  • 26. 6. 2019, 9:11

  • Zobrazení

    102

  • Oblíbené

    1

Kategorie