Zobrazit přihlášovací formulář

Karty UNO Ledové království, Frozen

Administrace

Karty UNO Ledové království, Frozen

179 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 70 Kč
věk 7+, Fanoušci filmu budou nadšeni karetní hrou UNO FROZEN, na nichž poznají své oblíbené hrdiny, jako jsou Anna, Elsa a Kristoff! Hlavní však zůstává stejné, pokud máš v ruce poslední kartu, nezapomeň zakřičet „UNO“! Hra obsahuje 112 karet a pravidla.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 8. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Karty UNO Ledové království, Frozen

179 Kč
  • Popis zboží
věk 7+, Fanoušci filmu budou nadšeni karetní hrou UNO FROZEN, na nichž poznají své oblíbené hrdiny, jako jsou Anna, Elsa a Kristoff! Hlavní však zůstává stejné, pokud máš v ruce poslední kartu, nezapomeň zakřičet „UNO“! Hra obsahuje 112 karet a pravidla. Hra je určena pro 2 až 10 hráčů.
Klasická hra UNO dostává s Disneyho Ledovým královstvím úplně jiné grády! Je zde přidáno nové pravidlo a jemu odpovídající 4 karty, které tě dostanou! Vyzkoušej nové momenty, které změní celou hru! Sněhulák Olaf miluje vše, co je spojené s létem, to znamená, že má rád letní barvy, jako je růžová a žlutá. Když máš v ruce Olafovu letní kartu, můžeš odhodit až tři růžové nebo žluté karty najednou! Dále můžeš „zmrazit“ svou konkurenci díky kartě „vezmi si dvě“ nebo kartou „jedno kolo nehraješ“!
  • 12. 11. 2022, 19:56

  • Zobrazení

    401

  • Oblíbené

    1

Kategorie