Zobrazit přihlášovací formulář

LUXUSNÍ ŠATY DESIGUAL - M - TOP STAV !!!

Administrace

LUXUSNÍ ŠATY DESIGUAL - M - TOP STAV !!!

770 Kč 870 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
100% ORIGINÁL DESIGUAL!!! Styl 06T2480. Super TOP STAV, téměř JAKO NOVÉ!!! :-) Jsou jedním slovem NÁDHERNÉ :-) Skvostné šatičky s květinovými ladnými a precizními výšivkami a báječným potiskem. Vše dokonale sladěné :-) Krásné barvičky!!! Úžasné, LUXUSNÍ…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LUXUSNÍ ŠATY DESIGUAL - M - TOP STAV !!!

770 Kč
Koupit
100% ORIGINÁL DESIGUAL!!! Styl 06T2480. Super TOP STAV, téměř JAKO NOVÉ!!! :-) Jsou jedním slovem NÁDHERNÉ :-) Skvostné šatičky s květinovými ladnými a precizními výšivkami a báječným potiskem. Vše dokonale sladěné :-) Krásné barvičky!!! Úžasné, LUXUSNÍ šatičky pro Vás!!! Na L rameni a L prsu je pár míst obšitých průhlednými korálky. Hluboký výstřih lemován jemným rantlem, spodní okraj sukýnky je zdobený lesklou černou mašlí.

Materiál super kvalitní a mega příjemný :-) 100% viskóza!!!
Barvy - uhlově černý základ a k němu světle šedý a tmavě šedomodrý potisk, lesklé zářivé výšivky jsou v odstínech: bílá, antracitová, černá, šedá, modrá a bordó a fuchsiově růžová. LUXUSNÍ!!! Dokonalé :-) Logo vepředu dole vlevo je vyšité lesklou zlatou přízí. Zelený nádech výšivek je pouze na fotkách, v reálu tam není, dělal to foťák!!! Jinak barvy odpovídají.
Stav - téměř JAKO NOVÉ!!! Chybí jen pár korálků, ničemu to nevadí. Jinak jsem žádnou chybičku nenašla, takřka bez známek nošení :-)

Mám ještě stejné v S, koupila jsem si je kvůli výstřihu, jestli by nebyl skromnější, ale seděj mi přes prsa úplně stejně, takže jedny z nich prodám, vyberte si, které budete chtít :-) Oboje ale nedám!!! :-)
  • Značka

    DESIGUAL

  • Velikost

    M

  • Rozměry

    Délka 84 cm (S má 76 cm). Rukávky od krku 43 cm, od ramenního švu 33 cm, vnitřní rukáv 26 cm (v S je to 40, 30 a 26 cm). Přes prsa cca 45-51 cm (v S je to cca 38-42 cm, ale špatně se to měří), pod prsy v oblasti krásných květinových výšivek 36-40 cm (v S

  • 12. 12. 2023, 15:52

  • Zobrazení

    389

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

NÁDHERNÉ ŠATY TERRANOVA - S/M - TOP STAV
SUPER PARÁDNÍ SPORTOVNÍ ŠATIČKY - S

Kategorie