Zobrazit přihlášovací formulář

Samsung Gear VR *NOVÉ*

Administrace

Samsung Gear VR *NOVÉ*

1 000 Kč 2 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 150 Kč
Prodám tyto virtuální brýle, které jsou nové, pouze otevřená krabice pro kontrolu jestli je vše v krabici. Máme dvoje a nevyužijeme. Brýle pro virtuální realitu určené pro Samsung Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 edge, S6 edge+, Note 5 (SM-G930F, SM-G935F,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Samsung Gear VR *NOVÉ*

1 000 Kč
  • Popis zboží
Prodám tyto virtuální brýle, které jsou nové, pouze otevřená krabice pro kontrolu jestli je vše v krabici. Máme dvoje a nevyužijeme.

Brýle pro virtuální realitu určené pro Samsung Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 edge, S6 edge+, Note 5 (SM-G930F, SM-G935F, SM-G920F, SM-G925F, SM-G928F), EN verze

Překoná vaše představy:
Nasaďte si brýle v břidlicové barvě. Zažijte virtuální realitu s ergonomickým designem brýlí Gear VR Lite. Brýle VR jsou opatřeny měkkými a pružnými vycpávkami, které poskytují maximální pohodlí.

Fascinující zážitky:
Nyní si každý může snadno vychutnávat virtuální realitu. S brýlemi Gear VR Lite pocítíte svět sahající za hranice vašeho periferního vidění, tak jako na obřím plátně.

Vkročte do virtuální reality:
Samsung Gear VR Lite je nyní kompatibilní s více smartphony: Galaxy Note 5, Galaxy S6, S6 egde a S6 edge+. Díky jejich Super AMOLED displeji získávají uživatelé barvy, jas a výkon, které jsou potřebné pro pohlcující zážitek z virtuální reality.

Lehčí a pohodlnější:
Samsung Gear VR Lite je o 19 % lehčí než předchozí Gear VR Innovator Edition. Také touchpad Gear VR poskytuje po vylepšení efektivnější kontrolu při hraní her a sledování filmů, 360° videí a dalšího obsahu.



Klíčové vlastnosti
οVirtuální realita pro váš mobilní telefon.
οJednoduché ovládání pomocí touchpadu.
οŠiroká kompatibilita s telefony Samsung.
οHmotnost pouhých 310 g.
  • 28. 5. 2019, 14:17

  • Zobrazení

    34

  • Oblíbené

    0

Kategorie