Zobrazit přihlášovací formulář

Energy Vironal 30 ml

Administrace

Energy Vironal 30 ml

461 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Vironal je bioinformační širokospektrální bylinný regenerační přípravek, vyrobený podle moderních poznatků fytoterapie, psychotroniky, krystaloterapie a biorezonance. Jedná se o vysoce koncentrovaný produkt obsahující bylinné výtažky, éterické oleje a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Energy Vironal 30 ml

461 Kč
  • Popis zboží
Vironal je bioinformační širokospektrální bylinný regenerační přípravek, vyrobený podle moderních poznatků fytoterapie, psychotroniky, krystaloterapie a biorezonance. Jedná se o vysoce koncentrovaný produkt obsahující bylinné výtažky, éterické oleje a bioinformační složky ve vzájemně vyváženém synergicky působícím komplexu.
vironal pomáhá při širokém okruhu akutních i chronických infekčních a zánětlivých onemocnění, zejména dýchacích cest a trávicího systému. Podporuje imunitu.

Bioinformace jsou frekvence, které napodobují řídící impulzy podkorových center mozku, regulujících vegetativní nervovou soustavu a činnost vnitřních orgánů. Jejich působením dochází k vyrušení negativních informací a vyvolání zpětného regeneračního procesu.

Účinky Vironalu
Vironal má díky komplexu výtažků z rostlin a informací silné detoxikační, antioxidační a regenerační účinky. Vironal významně posiluje imunitu a schopnost těla bránit se průniku nežádoucích mikroorganismů. Lze jej využít jako účinnou obrannou bariéru proti širokému spektru patogenů virového i bakteriálního původu šířících se vzduchem a přenosných kapénkovou infekcí nebo potravinami. Je vhodné jej použít jak preventivně při styku s větším počtem lidí, zvláště v obdobích virových epidemií, tak při akutním onemocnění. Vironal posiluje právě ty orgánové systémy, které se s vnějšími patogeny setkávají jako první – dýchací systém, trávicí systém a kůži – protože jedině podpora a ochrana ohroženého terénu je tím jediným správným přístupem v boji proti infekčním chorobám.

Energetické působení Vironalu podle principů TČM
Vironal harmonizuje především energetické dráhy plic, tlustého střeva, sleziny a tří zářičů.

Použití Vironalu

podporuje detoxikaci těla, má antioxidační a rege
  • 15. 12. 2018, 16:19

  • Zobrazení

    28

  • Oblíbené

    0

Kategorie